Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAV veya MP3 ü MID e cevirecek program..

Chernobel

Öne çıkan mesajlar

bu neden taşınıyor??? sonucta ultimayla iligili bir yardım istiyorum. istedigim yardım uo daki muzikleri nasıl deiştirebilirim.. başlıgı boyle yazmamın sebebide arama yapıldıgı zaman başkalarıda faydalansın.. ama goruyorumki burda adam gibi topic acanada saygı yok.. ilginççç....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Konu: WAV veya MP3 ü MID e cevirecek program..

said:
başlıktan anlaşıldıgı gibi boyle bir program arıyorum

sizin durumunuzun UO ile hiç alakası yok, evet UO mid kullanıyor, ama sizin istediğinizin UO emulatörleri bölümüyle de hiç alakası yok. başlığınızın taşınmasının saygısızlık değil yapılması gereken bir "görev" olduğunu hatırlatmak, asıl bu ithamlarda bulunduğunuz için sizin saygısız olduğunuzu düşündüğümü söylemek isterim!
yarr
[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.

[Bu mesaj thelegbra tarafından 26 Eylül 2005 03:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mp3 wav tipi şeyler sesi normal kaydeder (dalga mı oluyo noluyo), mid sadece notaları kaydeder o yüzden aradığın biraz kallavi bi program.

onu çeviren bi program vardı kullanmıştım ama dinlenmeyecek kadar rezalet çeviriyodu, daha iyileri de vardır belki bilmiyorum bulursam yazarım buraya.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...