Streetlife Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Merhabalar arkadaşlar bana axis konusunda yardımcı olabiliriseniz sevinirim işte şikaetim axis i açıyorum herşey normal fakat axis ile acc açmak istediğmde bana aşağıda resimdeki hata mesajını çıkarıyor bunu nasıl düzelte bilirim acaba Resim--->Hata [Bu mesaj Streetlife tarafından 24 Eylül 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 account dosyalarinin yerini degistirmissin oyle diyor. :) sphere klasorunun icine bak uzantisi su sekilde olacak iki dosyanin C:/sphere/accounts/sphereaccu.scp C:/sphere/account/sphereacct.scp bu sekilde iki tane .scp uzantili dosya acip icine koyarsan belki hata vermez, p.s: bu sekilde hic hata almadim ben, sadece tahmin yuruttum :p[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 abi kim ne derse desin isterse kızsın isterse post kasıyo desin ama sabahın bu saatinde sandalyeden düştüm :D ya üşenmeden ss cekmişsin kesmişsin onu upload etmişsin paticige koymuşsun :lol: aramızda kalsın sır veriyim üstündeki yazıları yazarsan bile yardımcı olunur merak etme bizlerde dj zekası yok :lol: hala kırılıyorum haha Not: Kusura bakma kişisel alma komik geldi..[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar