Xeria Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 eet yine power hour konusu acııyorum arasaydın demeyin cok aradım ama bulamadım o topicklerin altınada yazamadım 1 yıldan eski mesajlara yazamassın falan dedi careyi yeni acmakta buldum:D Konu : [Skill 1] DEFNAME=Skill_Anatomy KEY=Anatomy TITLE=Scholar PROMPT_MSG=Kimi İncelemek İstiyorsunuz? DELAY=1.0,3.0 ADV_RATE=0.1,0.1,0.1 Bu Full Acık Ph [Skill 1] DEFNAME=Skill_Anatomy KEY=Anatomy TITLE=Scholar PROMPT_MSG=Kimi İncelemek İstiyorsunuz? DELAY=1.0,3.0 ADV_RATE=7000.0,7000.0,7000.0 Buda Kapalı Ph.. Ben Mesela Anatomy KAsarken 3 Deneme de 0,1 Skill Gelmesini istiyorum ama random degerini nasıl alıyor anlamadım.. sizce Tam olarak Ne Yapmalıyım?[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yavaş yavaş arttıracaksın birden 700.0 yapmak yerine 50.0 veya 75.0 yap öyle dene :)[signature][hline]disc jokey martin solveig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 adv_rate 0.3,0.3,0.3 bu sekilde yap.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Arkadaşım seni bi konuda aydınlatmak isterim.Topiclerinin isimlerini olmuyor olmuyor garip bisey vah vah çözüm lütfen gibi açarsanız sizden sonraki nesillerde bu sorunları arayıp bulamıyacak.ve olan bi konuyu bulamayıp actım diyecektir.Lütfen dikkat edelim :lol: :yapma: :lol:[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar