Xeria Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 [COMMENT SPEECH jobArmourer] //ARMOURER DEFAULT=I do not understand thee. ON=BUY BUY ON=Hail ON=Hi ON=Greet ON=Hello SAY=Greetings. ON=Job ON=What do you do SAY=I make various sturdy protectional armor. ON=Bye ON=Goodbye ON=Farewell SAY=Goodbye. BYE return 1 ON=ARMOR SAY=Going into battle wiyout armor is not wise. At least have leather on, if you can't find chainmail. ON=SKILL ON=SMITH SAY=One must be proficient in smithing and mining to make armour. //RANDOM=Beware those who would sell you tin under guise of plate! ON=SELL return 1 [EOF] evet arkadaslar bu armorer in jobmenusu sozu gecen item almama oılayında ON=SELL return 1 yaparsam item almıyacagı soylendi ama alıyor... bir arkadasta icindeki ON=SELL return 1 i tamamen silersem yine almaz dedi ama yine alıyor yine alıyor kafayı yemek uzereyim.... allaah askına yardım[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 on=*sell* src.sysmessage @33 bu vendora esya satamazsiniz. return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeria Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bilgehan allah ne muradın varsa versin.. senin gibiler oldukca eminim sırtımız yere gelmes:) +1[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeria Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yeni farkettigim birseyi sormak istiyorum on=*sell* say=Ben Item Almiyorum Lutfen Item Alici Vendorla Irtibata Geciniz.. return 1 bunu alchemist e koydum aynen istedigim gibi oldu ama.. armorer ve animal trainer in umurunda bile olmadı belkide farketmedigim daha da vendor vardır.. bununla baglantılı baska bir yol daha olabilirmi?[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeria Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hep ben acıyorum ben ayzıyorum kusura bakmayın ama birseyi belirtmek istiyorum.. armorer ws.. yani bazı vendorlar on=*sell* say=Ben Item Almiyorum Lutfen Item Alici Vendorla Irtibata Geciniz.. return 1 komutunu tanımıyor ve almaya devam ediyor demistim.. biraz karıstırınca birseyin farkına vardım.. armorer menusunde [SPEECH jobArmourer] on=*buy* src.dialog d_armorer return 1 en ustte bu var ve altta yine aynı sekilde [COMMENT SPEECH jobArmourer] ARMOURER DEFAULT=I do not understand thee. ON=BUY BUY ON=Hail ON=Hi ON=Greet ON=Hello SAY=Greetings. ON=Job ON=What do you do SAY=I make various sturdy protectional armor. ON=Bye ON=Goodbye ON=Farewell SAY=Goodbye. BYE return 1 ON=ARMOR SAY=Going into battle wiyout armor is not wise. At least have leather on, if you can't find chainmail. ON=SKILL ON=SMITH SAY=One must be proficient in smithing and mining to make armour. //RANDOM=Beware those who would sell you tin under guise of plate! diye bir menu var bunların basına.. //koydum //[COMMENT SPEECH jobArmourer] //ARMOURER //DEFAULT=I do not understand thee. //ON=BUY //BUY //ON=Hail //ON=Hi //ON=Greet //ON=Hello //SAY=Greetings. //ON=Job //ON=What do you do //SAY=I make various sturdy protectional armor. //ON=Bye //ON=Goodbye //ON=Farewell // SAY=Goodbye. // BYE // return 1 ON=ARMOR SAY=Going into battle wiyout armor is not wise. At least have leather on, if you can't find chainmail. ON=SKILL ON=SMITH SAY=One must be proficient in smithing and mining to make armour. //RANDOM=Beware those who would sell you tin under guise of plate! yaptım ve vendor en alta.. on=*sell* say=Ben Item Almiyorum Lutfen Item Alici Vendorla Irtibata Geciniz.. return 1 koydum ve vendor item almamaya basladı.. ben derdimi cozdum ama simdi merak ettigim birsey daha cıktı.. bu satırları kapatmam bana daha buyuk sorunlar verebilirmi? bu konuda bilgisi olan arkadasların fikirlerini bekliyorum..[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bir Server Daha Geliyor... Hayırlı Ossun :D[signature][hline]www.nimbusuo.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben sana yanit vermistim benim yazdigimi uygularsan sorun kalmaz baska yerlerle uğraşma bütün vendor'lara item satılmamasını mı istiyosuın anlamadım yoksa sadece armorer a mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Kardes sen bu işe yeni başladın herhalde.Şevkini kacırmak istemem ama Şahsen ben senin serverında oynamam yani.Bu bilgisizlikle ve her şeyi buraya soruyosun.Yani scripting=0 sende.Bide gelip burda serverın reklamını verme sakın.Rename flm yap belki o zmn kandırırsın milleti.ama begendigim bir yonunude soliim.Gercekcisin yani soru sorarken serverının adını imzana yazmısın.ODAAAA GÜZELLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Cyclone, 24 Eylül 2005 11:13 tarihinde demiş ki: Bir Server Daha Geliyor... Hayırlı Ossun :D Kesinlikle senin açtıklarından iyi olur ikinizide tanımıyorum ama konuşmalarınızdan belli oluyor :) said: thedarkride, 24 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: Kardes sen bu işe yeni başladın herhalde.Şevkini kacırmak istemem ama Şahsen ben senin serverında oynamam yani.Bu bilgisizlikle ve her şeyi buraya soruyosun.Yani scripting=0 sende.Bide gelip burda serverın reklamını verme sakın.Rename flm yap belki o zmn kandırırsın milleti.ama begendigim bir yonunude soliim.Gercekcisin yani soru sorarken serverının adını imzana yazmısın.ODAAAA GÜZELLL Burada cevap vermen gereken bu değil sorduğu sorunun cevabını vermen gerekiyor. İsteyen sunucu açar isteyen açmaz ve sende (eğer biliyorsan) doğuştan öğrenmiş değilsin herkes gibi, sora sora öğrenilir.[signature][hline]disc jokey martin solveig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 butun vendorlardan alisveris'i engellemek istiyorsan tek tek ugrasma, speech'in icinde spk_shopkeep diye bir speech olmasi lazim onun altina return 1 koy olacaktir. ;)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Daha Neyi nereye yazacağını bilmeyen insanlar sunucu açma işine giriyor vay halimize...Diyecek ki sen ananın karnındamı öğrendin hayır kendim öğrendimde bu kadarda olmazki hep karşınızdaki şeyler on=*adminim babz* src.go sokak src.act.bounce i_club events_kafasina_vur bu ya artık ZEKA da kalmamış millette Scripte bakıyorsun ne var kardeşim orada konuşmak için ne gerekir ? ON=*Bla bla bla* dersenki konuşmasını istemiyorum return 1 (başa dön) biraz ne işe yaradıklarını öğrenelim daha sonra sunucu işine girişin allahınızı seviyosanız ya bakın kimler bıraktı bu işleri siz hala vazgeçmediniz aynı satırlarla uğraşmaktan ego tatmin edicem derseniz okey lafım yok ama kendinizi harcamayın iki satır şey için ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bilip bilmeden sunucu acmasini elestirmek yerine, bize dusen yardim etmek :yapma:[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ya cidden insanlari anlamıyorum :) yardim eden eder bilmeyen etmez.etmek istemeyene sağ üstte "x" diye bişi koymuşlar yani nedir bu kavga etme hevesi anlamıyorumki:yapma:..math +1 kardeş destekçinim :lol:[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing [Bu mesaj BeLki_de_Bir_gun tarafından 26 Eylül 2005 10:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar