toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konu Dışı'nda graffiti'yi konuşurken J. Beever'ın eserleri de aklımıza geldi. Buraya açayım dedim konuyu. Sokaklara 3 boyutlu görünümde resimler çizerek insanları şaşırtıyor adam. İnanılmaz bir yetenek bana göre. http://users.skynet.be/J.Beever/pave.htm[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 çılgınca bir şey.. aslında yürüyüş yollarının böyle neşelendirilmesi lazım..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 muazzam:).laptop sahane mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 word belgesi olarak vardi bende. isteyen alsin mail yollasin arkadaslarina gostersin falan pek severim kendisini. :) pcdeki dosyalari dolasırken gordum de buraya atayım dedim ama 2 yıl gecikmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar