CANKHAN Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 selamlar, ben Gradanar,lvl 41 NE Rogue.Vlad Dracul guild'indeyim.[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben Magnor NE Rogue LvL 44 um su an.. Bos bos geziom bu ara cunku yarin yaz okulu baslio :D Eski bulundugum guildde 5 turk daha var ayni lvl civarinda simdiki guildde de 46 bi warrior var türk.. [Bu mesaj kucukti tarafından 16 Haziran 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zooz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 slm,Ben HUNTERİN,Lvl 41 Ne Hunter very cheap enchant yaparım.....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 LvL 58 paladin şu anda bir guildde değilim. Bir çok Türk arkadaşım mevcut ve ihtiyacınız olursa master enchanterim.. Nickim MOSAD Ayrıca benim levelımda arkadaşlar arıyorum düz mob keserek level atlayabileceğim. Full rested oldu ama tek başıma mob kesmek baydığından bir türlü 60 olamadım :) [Bu mesaj MOSAD tarafından 16 Haziran 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 30 Undead Priest'im var: Prion.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Lvl60 Tauren shamanım var. Mosad yardım edeyim kesmeye gerçi Wg den çıktığım yok :P[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Sage, 17 Haziran 2005 11:06 tarihinde demiş ki: Lvl60 Tauren shamanım var. Mosad yardım edeyim kesmeye gerçi Wg den çıktığım yok :P Ehuhe harbi ii olur yaw yardım etsen :) Bi ara kapışak bi senle tenha bi yerde :) 59 oldum yavaş yavaş 60'a gidiyoruz. Acelem yok :) Guild Wars'a başlıyorum yakında WoW, Guild Wars bir arada oynicam hepsini :)[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 skullcrusher cöktü mü su an itibari ile arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Bretlin 46 hunter[signature][hline]höyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Şu hadise çerçevesinde bu başlığı realm başlığına çevirdim. Haberiniz olsun :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 eline sağlık çok güzel çevirmişsin :P[signature][hline]höyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: MOSAD, 20 Haziran 2005 02:15 tarihinde demiş ki: said: Sage, 17 Haziran 2005 11:06 tarihinde demiş ki: Lvl60 Tauren shamanım var. Mosad yardım edeyim kesmeye gerçi Wg den çıktığım yok :P Ehuhe harbi ii olur yaw yardım etsen :) Bi ara kapışak bi senle tenha bi yerde :) 59 oldum yavaş yavaş 60'a gidiyoruz. Acelem yok :) Guild Wars'a başlıyorum yakında WoW, Guild Wars bir arada oynicam hepsini :) Bugün eren, şafak Arathide buluşuyoruz. Duel teklif edilmiş bir cevap verelim ayıp olmasın =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Tüko lvl 46 warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Eeht, 21 Haziran 2005 11:22 tarihinde demiş ki: Tüko lvl 46 warrior Warriorda alli mi hord mu?[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Eleara LvL 37 Gnome Rogue[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ally yazmayı unutmuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Tüko Alliance warrior[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 LVL 56 olmak üzereyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Féaruth 44 lvl night elf rogue. Ayrıca sadece türk guildimiz vardır: Filthy Humanoids isteyen /w[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeR0C00L Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Alliance: LVL 60 Porthios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Breathros--lvl60 hunter Flavius----lvl48 druid bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 şu anda bildiğiniz türk horde guildi var mı bu serverda bu gün char açtımda[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Türk yok bildiğim kadarı ile ama benim bulunduğum UD-only guild var. Çok aktif sayılmazlar ama kalabalık oldukları için adam sıkıntısı çekilmiyor. UD isen /w prion[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Skullcrusher'da Türk guildi bir tek bizimki vardı bi zamanlar sonra diğer guildlerle birleştik dağıldık falandı filandı ama şu anda Türk guildi ne Hordelarda nede Alliancelerda var..[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Aegthar (Level 60 Human Warlock) -Caelestis- Asgardus var bir de NE Priest im : )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar