YKV Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 RAVNICA PRERELEASE Yer : Gerekli Şeyler Turnuva tarihleri : 25 Eylül Pazar ve 2 Ekim Pazar Turnuva Saati : 10:30 Katılım Ücreti : 35 YTL Ödüller : Tüm katılımcılara foil promo prerelease kartı , ilk 8'e booster ödülleri ve 1. ye özel Prerelease T-shirt'ü. Ayrıca tüm katılımcılara çeşitli promosyon malzemeleri verilecek. Tel: 0212 281 9623 - 0212 291 0691-92 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Sabırsızlıkla bekliyorum ben yeni setin cıkmasını, Ravnica cok eglenceli olucak gibi görunuyor Gothic çağ Vampirler gold kartlar super gercekten.[signature][hline]Magic The Gathering sorularınız için. ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- MagicTR.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Birisi bana Gothic ÇAĞ mı dedi ? AMANINNNNNNNN Açın önümü BEN geliooooooom :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Sakli Kent e giderdim kapanmadan once prelease icin eskiden . Gerekli Şeyler nerede ? Birde prelease da Kamigawa ile ilgili booster fln dagitilicakmi ? Kamigawa la alakasi yoksa gelebilirim.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kamigawayla hicr bir alakası yok, bu tamamen yeni bir set yeni bir block Ravnica City of Guilds isimli. Gerekli Şeyler teşvikiyede, teşvikiye camiisinin arka sokağında 0532 670 57 14 benim cep telefonum yerini ögrenmek isteyen herkese canlı tarif verebilirim gelicegi yerden :).[signature][hline]Magic The Gathering sorularınız için. ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- MagicTR.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Arkadaslar arastirdim da biraz Ravnicada Brainstorm yada Impulse dan biri geri donecek diyorlar ikisinden beri gelirse bu mavinin muthis donusu olur .[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Dusunuyorum simdi Nasil gelebilirim diye Floryada oturuyorum teşvikiye-nişantasina nasil ulasabilirim :/[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Floryadan Taksime gelmek en mantıklısı senin için, taksime ulaşınca Atatürk kültür merkezini bul zaten kime sorarsan söylerler cok buyuk bir yer, orayı bulunca Nişantaşı-teşvikiye dolmuşlarını sor hemen yanında zaten gösterirler yerini, dolmuşa binip son durakta iniceksin, indigin yerden caddeye bakınca Mado dondurmasını görüceksinki onun yanındaki sokaktan asagı inmen gerekiyor (o sokak basında gerekli şeylerin tabelası var galiba) sokaktan inerken ilk sağa giriyorsun sonra düz yürüyüp sokgaı bitiriyorsunki sonunda gerekli şeyler karşına cıkıcaktır.[signature][hline]Magic The Gathering sorularınız için. ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- MagicTR.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Sagol Levent .Pardon arkadaslar İmpulse yada brainstorm gelicek dedim ama yanlis ogrenmisim 2 sinin karisimi bir card geliyormus. Bu da resmi [signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ehh evet ama çok güzel deilmiişş keşke U manaya olsa ama rare olsa :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Aslında gayet güzel bir kart bence tabi brainstormla bir degil asla ama yinede cok güzel bi etkisi var.[signature][hline]Magic The Gathering sorularınız için. ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- MagicTR.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Abarttığımı biliyorummmmmmmmmmmmmm :=) Sensei's divining top rules.......[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ravnica Sade ve cok guzelmis Bu adresten daha baska cardlar ve yeni ozellikleri gorebilirisiniz http://www.mtgtoday.com/modules.php?name=News&new_topic=5 Bu card ida koymadan edemedim :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 burada yeni çıkıcak kartlar var istiyenlre duyrulur.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Farketmemiştim şimdi aklıma geldi. Katılım için isim yazdırmamız gerekiyormu yoksa yarın gelen herkes katılabiliyor mu?[signature][hline]Sargas >> lvl46 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 İsim yazdırmak gerekmiyor, her gelen oyniycak.[signature][hline]Magic The Gathering sorularınız için. ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- MagicTR.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Güzel bir pre-releaesedi. 40'tan fazla oyuncu vardı ve zevkli geçti Bu yeni seride bence kamigawaya göre daha güzel olacak. Ama ilk çıkan seri de sanırım yeşil beyaz abartılı olmuş çünki yeşil land inemey hiç bir oyuncuyla karşılaşmadım ve daha deckler kurulurken yeşil land kıtlığı yaşandı :) Umarım block'ın devamı da güzel olur.[signature][hline]Sargas >> lvl48 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar