bravecik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Müsriflik başka bişi deil Ya daha uzunu war mı bilmorum ben walla ilk defa bu kadar uzununu gördüm yani müsriflik bu başka bişi deil :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Bune şimdi abicim papicik ne yaw paticik olmasın ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Bu arada papicik yazmışım auhauaha paticik olcak o :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ehehe neyse abuk olmuş ama ilginç :-p i am orc un sayısıda fazla ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Haklisin. Birkaç kere baslarinda okumaya niyetlenip sonra vazgeçtigim topic.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ne demek müsriflik ya TOpic i kapatsak suç oluyo açsak suç oluyo size bişey beğendirilmiyo kardeşim yeter be kapatılmaycak kilitlenmeyecek o topic, mesaj sayısı 30000 e ulaşacak gerekirse[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ben birşey demiyorumda ulaşsın...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 yo niye kapasanız suç oluyomuşki, en az 20 kere kapanıp açıldı ema fm mesela, kimsede kimseyi suçlamadı ne gerek var böle çıkışmaya şimdi ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 dövseydin niye bu kadar az şey söyledin ki? Allam ya ben buraya bunu geyik olsun diye yazzdım kitlensin yada silinsin die deil! Allam ya bugun herkesin siniri ustunde[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Sanırım sıkı bir tartışma başlıyor :( Müsriflik değil tabiki burası bir forum mesela şuan belki ben birsürü msg atarak müsriflik yapmış olabilirim :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Volfied, 21 Şubat 2003 23:53 tarihinde demiş ki: ne demek müsriflik ya TOpic i kapatsak suç oluyo açsak suç oluyo size bişey beğendirilmiyo kardeşim yeter be kapatılmaycak kilitlenmeyecek o topic, mesaj sayısı 30000 e ulaşacak gerekirse sakin.. bu kadar sert davranılacak bir durum sözkonusu değil.[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Up...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 UP! ossun bari ama ii yazmışlar walla ben daha yeni müzik tarafına bakmaya başladım 2000 küsür görünce dehşete düştüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 euh maşallah valla 151. sayfasına ulaşmış :) yaf bi sayfada kaç metin olur ortalama? :D[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 offf papiciği pipicik diye okudum yaaa koptum önce ne diyo lan bu diye.[hline] arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b] l_€/l€ //@xil@cl< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 neyini upliyosunuz bu topigin onu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 alla alla topicler uplamak içindir kardeşim.[hline] arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b] l_€/l€ //@xil@cl< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 o zaman aferin hayatta basarilar diliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 sanada.[hline] arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b] l_€/l€ //@xil@cl< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Rofl! Son 4 mesaj kopardı beni.[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar