nicotinee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 merhabalar elinizde 2. el electro gitar varmı acaba? fiyatları ogrenebılırmıyım mumkunse.[hline]Sakinlik Bir Felaketin Habercisi'dir PePeLeK SeVeR AramaMotoru:www.google.com MaiL:mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Benim ark'in wardi bi tane .. Kempıl (ehue nasi yasiLiodu Campell die mi ) elektro + distör$in (distortion) = 200$ diodu .. Ama pazarLiga faLam acik .. Sen bi mail den konu$ onLa .. Du werem mailini : [email protected] ..[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 (Yeni Icq Bu) E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortiss Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 nerdensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 istanbul rahmanlar ...[hline]†Pepelek Sever† Icq:145913336 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortiss Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 bir gitarım var washburn maveric bt-10 yanlız üretimden kalkan bir modeli.. şu anda bt-3 4 gibi abidik gubidik modelleri var..Türkiye'de liste fiyatı 1400$ idi ben 900$a yurt dışında iyi bir mağzadan almıştım. Şu anda 4 ayrı gitarım var ve açıkcası bunu hiç kullanmıyorum..Düzenli olarakta bakımlarını yaptım. Yani yenisinden hiçbir farkı yok. Daha yeni üzerine cilasını attım yani çizik bile yok. Kafamda 400$ gibi bir rakama satmak var aleti ama ben Ankaradayım.. Kargo işine falan gitarı denemeden girmeyi düşüneceğinide pek sanmıyorum ama yinede ilgilenirsen yada yolun buralara düşecekse mesaj at derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortiss Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 ya pardon bir düzeltme yapayim 1400alman markına almıştım oda 900$civarı birşey ediyordu. Türkiye'de yoktu sanırım yada hatırlıyamadım.. neyse işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bende fender Squire mıdır ondan var Stroacaster modeli. Sunburst rengınde kucuk bıde anfısı war satarım 300$ a ıkısını bırlıkte. 0 gibi çizik yok valla :)[hline]Danny Deuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Arkadaşımda güzel bi squier strat var. Squier güzeldir demiyorum yannız, güzel bi squierdır diyorum. Squierların iyisinden yani. Beyaz gövde, beyaz pickguard. DiMarzio manyetikli iyi cici bişii. (DiMarzio iyi manyetiktir.) 250$'a satmak istiyo. Alırsan hayır işlersin, adamın rüyalarına giren bi gitar var onun parası için... E yanında çok şahane askı, jak kablosu falan filan da veriyomuş haaa.... Ona göre ;) [hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 14 July 2003 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ee icq diyosun... ben sana telefonunu PM yapıyorum delacım.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 nicoteen bende var bi tane gerçekten almak istiyosan pm attim sana bak bi istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Walla millet direk fender,squier diye girdi ama benim emektar gibson lespaul kopyası maun gövde gül ağacı klavye cherry sunburst Hoffner manyetik ve 2 konser deneyimli (saolsun hiç yarıda bırakmadı) hala kullandığım ve eğer satarsam epiphone firebörd alacağım groove gitarımı 250$(pazarlık yaparım niye yapmiim)a bırakırım gitar...350$ manyetikler....80$ toplamda 430$ yapar...Ben 250$ bırakırım(paramın üstünü tamamlar) köprü ayarı yapıldı orjinal gibsondan tek farkı manyetikleri ki onlarda çok iyi performans sağlıyo.Yok almam diyosan bu haftanın sonunda elimden çıkarıyorum...[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? [Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 22 July 2003 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loserandlost Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 sorum yokta orjinal gibsondan tek farkı konusunda bir kac cevabim olurdu sana .. neyse :-) *Watches the crimson sunlihgt..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: Loserandlost, 23 July 2003 16:21 tarihinde demiş ki: sorum yokta orjinal gibsondan tek farkı konusunda bir kac cevabim olurdu sana .. neyse :-) Eheheh hakkaten biraz fazla uçmuşum orda:D Ama gitar temiz ve hoş Bide gördüğüm bi ikinci el ilanı: Gibson Les paul gitarımı iyi durumda bir araba ve üstüne paraya takas ederim Way babam Way dedim ne diyim (Bende iyi durumda bi skuutır(ayakla itilenlerden) ve üstüne paraya takas ederim:D)[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar