Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Electro Gitar Ariyorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir gitarım var washburn maveric bt-10 yanlız üretimden kalkan bir modeli.. şu anda bt-3 4 gibi abidik gubidik modelleri var..Türkiye'de liste fiyatı 1400$ idi ben 900$a yurt dışında iyi bir mağzadan almıştım. Şu anda 4 ayrı gitarım var ve açıkcası bunu hiç kullanmıyorum..Düzenli olarakta bakımlarını yaptım. Yani yenisinden hiçbir farkı yok. Daha yeni üzerine cilasını attım yani çizik bile yok. Kafamda 400$ gibi bir rakama satmak var aleti ama ben Ankaradayım.. Kargo işine falan gitarı denemeden girmeyi düşüneceğinide pek sanmıyorum ama yinede ilgilenirsen yada yolun buralara düşecekse mesaj at derim :)
Mesaj tarihi:
ya pardon bir düzeltme yapayim
1400alman markına almıştım oda 900$civarı birşey ediyordu. Türkiye'de yoktu sanırım yada hatırlıyamadım.. neyse işte :)
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bende fender Squire mıdır ondan var Stroacaster modeli. Sunburst rengınde kucuk bıde anfısı war satarım 300$ a ıkısını bırlıkte. 0 gibi çizik yok valla :)[hline]Danny Deuce
Mesaj tarihi:
Arkadaşımda güzel bi squier strat var. Squier güzeldir demiyorum yannız, güzel bi squierdır diyorum. Squierların iyisinden yani. Beyaz gövde, beyaz pickguard. DiMarzio manyetikli iyi cici bişii. (DiMarzio iyi manyetiktir.) 250$'a satmak istiyo.

Alırsan hayır işlersin, adamın rüyalarına giren bi gitar var onun parası için...

E yanında çok şahane askı, jak kablosu falan filan da veriyomuş haaa.... Ona göre ;)
[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 14 July 2003 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ee icq diyosun...
ben sana telefonunu PM yapıyorum delacım.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Mesaj tarihi:
Walla millet direk fender,squier diye girdi ama benim emektar gibson lespaul kopyası
maun gövde
gül ağacı klavye
cherry sunburst
Hoffner manyetik ve 2 konser deneyimli (saolsun hiç yarıda bırakmadı)
hala kullandığım ve eğer satarsam epiphone firebörd alacağım groove gitarımı 250$(pazarlık yaparım niye yapmiim)a bırakırım

gitar...350$
manyetikler....80$
toplamda 430$ yapar...Ben 250$ bırakırım(paramın üstünü tamamlar)
köprü ayarı yapıldı orjinal gibsondan tek farkı manyetikleri ki onlarda çok iyi performans sağlıyo.Yok almam diyosan bu haftanın sonunda elimden çıkarıyorum...[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??

[Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 22 July 2003 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Loserandlost, 23 July 2003 16:21 tarihinde demiş ki:
sorum yokta orjinal gibsondan tek farkı konusunda bir kac cevabim olurdu sana .. neyse :-)

Eheheh hakkaten biraz fazla uçmuşum orda:D

Ama gitar temiz ve hoş

Bide gördüğüm bi ikinci el ilanı:
Gibson Les paul gitarımı iyi durumda bir araba ve üstüne paraya takas ederim
Way babam Way dedim ne diyim
(Bende iyi durumda bi skuutır(ayakla itilenlerden) ve üstüne paraya takas ederim:D)[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
  • Yeni Oluştur...