Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldurs Gate 2/Chptr 4


Hagen

Öne çıkan mesajlar

Imoen'ı kurtardığımız labirent gibi bölümde takılmış bulunmaktayım..
hani bir vampiri öldürüyoruz ya tabutuna tıklayınca tahta bi kazığın olsaydı öldürebilirdin filan diyo o vampir o labirenti yapan kişiymiş de kapıdan da sadece onun elini kullanarak çıkabiliyoruz ya işte orası..
nası anlattım ama soluksuz :)[hline]Drycht Nath
Defender of Freewill [SAD]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:) çalışıyoruz artık ya iş bulduk ensonuda ama her şey deişti bi anda feleğim şaştı..

yok bahsettiğim yer orası değil bahsettiğim yer imoen i gruba katabildiğin yer.. hani ırenicus bizi tutsak edior ondan sonra bi rüya görüoruz bhaal la dövüşüoruz filan uyanınca irenicus artık bize ihtiyacı kalmadığını sölüo, bodhi de ımoeni ve bizim grubu bi labirente bırakıo ya.. o labirentte takıldım işte herkesi öldürdüm ama çıkamıorum, çünkü çıkışta sadece yapanın eli ile kapı açılır tarzı bişi yazıo yapan da o vampir o vampiri öldürdüm ama tabutuna tıklayınca tahta bi kazığın olsaydı öldürebilirdin diyo..
napcaz????
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bak üst katta bir kitap var. Kitabın sayfasını her döndürüşünde bir yaratık geliyor.

İşte oranın hemen solunda bir gizli oda var. İçerde kobold'lar var. O kobold'ların shaman'ından stake bulcaksın. Hatta bir de taş buluyorsun, onu da aşağıdaki kattaki portalda kullanabiliyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
said:
Hagen, 12 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
:) çalışıyoruz artık ya iş bulduk ensonuda ama her şey deişti bi anda feleğim şaştı..

yok bahsettiğim yer orası değil bahsettiğim yer imoen i gruba katabildiğin yer.. hani ırenicus bizi tutsak edior ondan sonra bi rüya görüoruz bhaal la dövüşüoruz filan uyanınca irenicus artık bize ihtiyacı kalmadığını sölüo, bodhi de ımoeni ve bizim grubu bi labirente bırakıo ya.. o labirentte takıldım işte herkesi öldürdüm ama çıkamıorum, çünkü çıkışta sadece yapanın eli ile
kapı açılır tarzı bişi yazıo yapan da o vampir o vampiri öldürdüm ama tabutuna tıklayınca tahta bi kazığın olsaydı öldürebilirdin diyo..
napcaz????



ahahha abi daha önce farketmemişim şimdi farkediyorum bhall a dövüşmüyorsun sarevokla dövüşüyorsun bhall 2 s de yer seni üstelik baban yani:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır doru sölemiş bhaal wrath ile dövüşüyorsun zaten kesemiyorsun normal dövüşle ölümsüz:) ben yaklaşık 500 dmg falan vurdum hala dmg almamış gözüküyodu hehe orda imoenin yanına falan kaçıyosun o bişi yapıyo onun sayesinde dmg verebiliyorsun ama yine öldüremüyorsun dmg almaya başlayınca gidiyo.[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...