Hagen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Imoen'ı kurtardığımız labirent gibi bölümde takılmış bulunmaktayım.. hani bir vampiri öldürüyoruz ya tabutuna tıklayınca tahta bi kazığın olsaydı öldürebilirdin filan diyo o vampir o labirenti yapan kişiymiş de kapıdan da sadece onun elini kullanarak çıkabiliyoruz ya işte orası.. nası anlattım ama soluksuz :)[hline]Drycht Nath Defender of Freewill [SAD] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 oo kimler gelmiş nerelerdeydin be hocam :) bahsettiğin yerin çözümünü biliyordum ancak unutmuşum eheh[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Eğer bahsettiğin Thieves Guild'den alınan questse onun başında Aran Linvail'in sana stake veriyor olması lazım[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 :) çalışıyoruz artık ya iş bulduk ensonuda ama her şey deişti bi anda feleğim şaştı.. yok bahsettiğim yer orası değil bahsettiğim yer imoen i gruba katabildiğin yer.. hani ırenicus bizi tutsak edior ondan sonra bi rüya görüoruz bhaal la dövüşüoruz filan uyanınca irenicus artık bize ihtiyacı kalmadığını sölüo, bodhi de ımoeni ve bizim grubu bi labirente bırakıo ya.. o labirentte takıldım işte herkesi öldürdüm ama çıkamıorum, çünkü çıkışta sadece yapanın eli ile kapı açılır tarzı bişi yazıo yapan da o vampir o vampiri öldürdüm ama tabutuna tıklayınca tahta bi kazığın olsaydı öldürebilirdin diyo.. napcaz???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Hmmm ordan cıkıs ust labırentte alt tarafta hatta orda buyuk bır tas var kırmısız stake ler olucak dolas bıraz bulursun..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hmm stake leyeceksin coffini ordaki sonra herifin hayaleti gelip sana elini verecek falan.. tabi stake yoksa bg2 editör gibi bişi kullanman şart, yoksa geçemezsin :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 dolaşmadığım yer kalmadı iki katta da ama bi daha araştıralım bakalım üst katı iyice :) sağolunnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 yaw gidicen minatour heykelinin yanına borazanı alıp cift tıklıcan al sana çıkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 necromancery, adam daha oraya gelmemiş.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Bak üst katta bir kitap var. Kitabın sayfasını her döndürüşünde bir yaratık geliyor. İşte oranın hemen solunda bir gizli oda var. İçerde kobold'lar var. O kobold'ların shaman'ından stake bulcaksın. Hatta bir de taş buluyorsun, onu da aşağıdaki kattaki portalda kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 www.level.com.tr de strateji bolumunde tam cozumu var. hepimiz unutmusuz chapter detaylarini.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 yoo ben unutmadım *!kıllık yapar, ama hakkaten çoğunu unutmamıştır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Hah! Unutmak! Baldurs u! peki :D....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: Dojorel, 13 May 2003 09:25 tarihinde demiş ki: www.level.com.tr de strateji bolumunde tam cozumu var. hepimiz unutmusuz chapter detaylarini.[hline]blinded by fear of life bende unutmadım diskete kaydetmistim hala duruo zuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: chapter detaylarini unuttum demisim. oyunu degil. BBg evi gibi polemik bitmiyor.. *sigh* [hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 13 May 2003 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 çok sağolun beyler.. ben o shamanı önceden de öldürmüştüm ama bi türlü o stake i bulamadım heralde acaip bi duwar dibinde filan öldü karmaşada dikkatr edemedim.. neyse çok saolun tekrar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Hagen, 12 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: :) çalışıyoruz artık ya iş bulduk ensonuda ama her şey deişti bi anda feleğim şaştı.. yok bahsettiğim yer orası değil bahsettiğim yer imoen i gruba katabildiğin yer.. hani ırenicus bizi tutsak edior ondan sonra bi rüya görüoruz bhaal la dövüşüoruz filan uyanınca irenicus artık bize ihtiyacı kalmadığını sölüo, bodhi de ımoeni ve bizim grubu bi labirente bırakıo ya.. o labirentte takıldım işte herkesi öldürdüm ama çıkamıorum, çünkü çıkışta sadece yapanın eli ile kapı açılır tarzı bişi yazıo yapan da o vampir o vampiri öldürdüm ama tabutuna tıklayınca tahta bi kazığın olsaydı öldürebilirdin diyo.. napcaz???? ahahha abi daha önce farketmemişim şimdi farkediyorum bhall a dövüşmüyorsun sarevokla dövüşüyorsun bhall 2 s de yer seni üstelik baban yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 hayır doru sölemiş bhaal wrath ile dövüşüyorsun zaten kesemiyorsun normal dövüşle ölümsüz:) ben yaklaşık 500 dmg falan vurdum hala dmg almamış gözüküyodu hehe orda imoenin yanına falan kaçıyosun o bişi yapıyo onun sayesinde dmg verebiliyorsun ama yine öldüremüyorsun dmg almaya başlayınca gidiyo.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Kazık bulcan :) Ben orda takılmamıştım hiçbi zaman. Sağda solda bir sürü kazık vardı. Biraz araştırsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar