Mariah Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Arkadaslar Cok guzel bi server actım world faln internete yaymak istoyrum sordum nasıl verilio diye bana ip'yi ver girerler dedi verdim soruorum Cheatten girdinmi die Oda diyo Connecting yazı kalıo diolar..sonrada sordum clienttanmı diye bende Sphereserver 55i war 203 den girceksenzz dedim yine giremediler sildim 55i yi yeniden kurdum yine giremedilerrrr ama ben Oynuyabiliorum neden giremiolar??? Yardım edersnzz Col sewinirimmm...!
Insomnia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Hım.. Eğer Windows XP Kullanıyorsan Windowsun Kendi Firewallını Kapaman Lazım , Eğer Farklı Bir İşletim Sistemi Kullanıp , Extradan Bi Firewall Kullaniosan , Onu Kapat ve Dene Derim...
Mariah Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Bizdekii Xp ve Firewall war Onu nASIl kapatcam Pekii Sölermsn??
Insomnia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Şimdi.. Önce Ağ Bağlantılarıma Giricen.. Oradan Bağlantına Sağ Tuşla Tıklican.. Orda Son Tabda Bi Firewall Olayı Olcak.. Ordaki Checkbox Checklyse Kaldırcan :) olacak..
Mariah Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Bendekii Xp İngilizcee ama Anlamıom valla nerde Ağkomuşları faln söle yapayım bende firewall ı faln sölücenmi _???
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 98 se. için bir önerisi olan varmı cafe de açtık ama girebilen yok. firewall yok. ip yi dogru veriyoruz. Hatta baglanti paylasimini kapatinca girilebiliyor. Açinca ama server kapalı diyor. şimdi çözümü bilen varmı?[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu?
snapsys Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bende 3mbit saglayan sponsorda ayni olay basima geldi adam sponsotlugu birakti makine amd 2/8 di 3mbit ayrica makine XP ing / tr windost nt de kurdk yine olmadi kenkler[hline]A-niye moralin bozuk ? B-sevgilim beni terk etti. A-hanginizi :] http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39027
snapsys Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 !UP[hline]A-niye moralin bozuk ? B-sevgilim beni terk etti. A-hanginizi :] http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39027
Öne çıkan mesajlar