unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bence gayet guzel bi sofra..kıskanmayın lem =) , abi ya bende içmek istiorum ama bu sene doru duzgun içemicem hergun erken kalkıorum bi dersane bi okul puff[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 içip uykumu bölen gece yarısı direkt ana bacı muhabbetiyle karşılaşacaktır. [/ön uyarı][signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 abi kadıköydeyim maç çıkışı olacak şimdi kasar... istanbulduk dimi gelseydim 2 buyuk tekirdağ gelirdi abi son günlerimi yaşıyorum kilolu olarak böhüh[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 göz hakkı denen şey yalan oldu[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 dimi abi... internet cıktı mertlik bozuldu[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kokular geldi ama buraya =)[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Foto. klişe olmus ekmek onde boyle :=)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 abi adamlar takmıo artık bizi.. baslamıslar :D[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir... [Bu mesaj unac tarafından 24 Eylül 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @smolafein abi adam cumartesi akşamı rakı sofrası malzemelerini gözümüze sokuo sen estetik kaygılarını belirtiosun.. ne adamlar var ya[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 24 Eylül 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 belki adamda simetri hastalıı var :p[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yok, ilk fotoya az bi estetik katmaya calıstık neyse, oturduk sofraya dönümez akşamın ufkundayım eşliğinde, birazcık away takılcasss=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 afiet ola ;)[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 abi Quivalen-soth namına 1 duble atarsanız sevinirim....[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @Quivalen-soth ...Adamın kendı klişe (LoL) ekmegı one fln koymus bariz yane guzel cıksın dıye :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tüh maşallah sofrana nazar değmesin[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 uuuuvv doritosunuz da % 20 daha fazlaymış afiyet olsun...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 eet, aynen öyle 3. dubleye geçioruz, masadakilerin cogunu ordövr tabaklarına aktardık, rahatlattık ortamı iyice lamerlaştık ayrıca, ölünce sevemezsem seni falan dinliyoruz=) [spo1=Şerefe][/spo] şerefinize içiyorum arkadaşlar.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorumCusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kayıp gençlik..[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 pekte karizma cikmisiz off içesim geldi simdi yaa[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ayarcı gençlik.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 erken sızıyoruz sanki... 3. eleman dokunamadı pek rakıya falan=), 5 duble tekirdağ sonrasında iyice göçtük, o göçmüş halle gelip buraya mesaj yazma eşekliğinde de bulundum, salağım sanırım=) sabaha foto koyarız artık=P[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 oooff canım cekti,en son 2 hafta once vodka ictim,o gunden beri alkol surmedim agzıma. en son rakı alemini de 3 ay once yaptım,deliricem!$ooyle fasıllı guzel bi alem olsa dicem ama haftaya sınav var,ondan sonra da Ramazan ba$lıo. en iyisi yarın samsun-gs macını bahane edip ickili bi ortama akmak,tekirdagı yuvarlamakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 karistirmadan icin[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 mezeler fazla geldi=) 3. eleman 1.5 duble de sızdı zaten beklentilerimizi aşamayarak(biz 2 duble diyorduk=) , biz de peşinden silip süpürdük sofrayı ama göçtük tabi.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar