Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet Cafe İçin Bilgisayar [Önerileriniz]

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar internet cafe açıcam şuan herşey hazır sermaye v.s şimdi açıcam yer Burdur/Tefenni 5000 nüfuslu biyer ve sadece 2 tane internet cafe var benimki ile 3 olucak ama burdaki cafeler 6 tane bilgisayar var ben 10 tane almayı düşünüyorum ilk başta...

Şimdi öneri verirmisiniz ekran kartı işlemcisi v.s yani herşeyiyle önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Birisinin Değeri Onu kaybedince Anlaşılırya İşte Öyle Birşey!...
Sosyal ağlarda paylaş

Orada millet internet kafeleri internet amacli mi kullaniyor yoksa LAN'da oyun oynamak icin mi? Oyun bazli makineler olacaksa rakip kafeleri gezip fikir edin bence, ekran karti, cpu ve ram en az onlarinki kadar olsun, butcen yetiyorsa daha da iyi olsun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

baggio nun dedigi gibi,
hitap edicegin musteri oyun musterisi olucaksa sermayenin elverdigi en iyi makineyi alicaksin ve ram cok onemli, ram'den sonra onemli olan oyun sayisi, hangi oyun oldugu onemli degil ne kadar cok oyun demek o kadar cok musteri cekmek demek kucuk yerlesim birimleri icin.
internet musterileri icinse bilgisayarin pek onemi olmaz, yazicin olsun olabiliyorsa scanner, baglantin sorunsuz olsun, cay kahven eksik olmasin, web cam olsun yeter.
her iki kullanici icin ve ozellikle senin icin kulaklik kullan speaker degil.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...