senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bende philipis 107E var ekran kartımda fly mx 440 geforce4 neyse bu aralar benim monitıorun sol alt kısmında (başlat menüsünün olduğu yerlerde) titreşimler başladı yenileme oranı en uygunda bu olay eskiden sadece win2000 de oluodu şimdi winme de de oluo nappim ben şimdi ??[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bendede 107 t5 var bi araa bendee oldu ama artık olmuo neden bilmioyrum valla :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ekran çözünürlüğün kaç? ve yenileme oranı en uygunda olsun. win me - win 98 - win 2000 değişen bişi yoktur monitör ayarlarını kontrol et ...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Refresh ratei 80 yap[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: senko, 18 July 2003 13:02 tarihinde demiş ki: bende philipis 107E var [hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu cevap bu. hemen hemen hepsinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bende 85 ken yapıodu gıpraşmayı hala 85 ama şimdi yapmıo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 hoparlor falan varmi orada yada cep telefonu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 veya ucu acikta kablo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 hoparlar vardı halada var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 1 tane subwofer 2 taen hoparlör var yanında ama anlamadığım artık bu olayı win me de yapmio sadece win 2000 de yapio acaba ekran akartının yanlış tanıtılması ile alakası var mıdır (ki yanlış fln tanıtmadım ama win2000 de direct x te sorunlar var...) ama zaten bendeki hoparlörlerin manyetik kalkanı var...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 eğer monitörün yanında (yarım metreden daha yakınında) hoparlör cep telefonu ws.. gibi manyetik alan teşkil eden aletler bulundurursanız benim eski monitör gibi kafayı yer, gaması artar, zamanla renkler kötüleşir, en sonunda aşırı elektrik yüklenmesinden patlar 2-3 odayı da beraberinde patlatır. ben son zamanlarında kırmıştım zaten hehe. yoksa ölecektim :p sora yenisini aldım yakınında bişi tutmuorum..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ne bileyim ses siteminin üstünde yazio monitöre bi halt olmaz bizim aletler akıllı die... bide monitürn 30 cm uzağında falan takılı 11 tane fiş var (şimdi saydım :)) onnlardan zarar gelir mi ki?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 2000 ile me nin hicbir farki yok driver falan bakimindan tek sorun tazeleme orani gibi gozukuyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 me de en uygunda 2000 de 85 2000 de hala itreme var...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ekranın heryerinde titreşme olsa tazeleme oranı veya bilgisayar-monitör arası kablonun sorun olduunu düşünebilirdik. monitörün kaç yıllık? tüpünün bitme olasılığı olabilir[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 monitör 2 yıllık daha tüpü pitmez benim merak ettiğim konu da o işte her tarafı titrese ok bi pokluk var bunda diyecem ama yoq başlat menüsü ve etrafı titreşio bide oyunlarda vs'lerde titreşmio sadece desktop ve desktop üstünde çalışabilen programlarda oluo...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokantaci Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ya arkadaslar bende Likom ekran kullanıorum fly gforce 4 440mx win2000 kulklanıorum arkadasdakı sorun bendede war ekranın baslatın oldguu bolgede tıtresme war bılgısayarcı bı arkadas ekranında sorun wardır dedı koblo falan cıkmıstır dedı ama ben win2000 tnt2 kullanırken hıc bir sorun yoktu ? g4 taktım taktıgım an aynı anda oldu bilgisayara res attıum atar atmaz yardırdı gecdı serefsızım kafam basım agrı tıtrıo :) cvp pls evde aspirin vermidon kalmadı :O[hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem: :utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar