Moncain Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Sakınan göze çöp batar başı sağolsun keşke böyle bişey olmasaydı.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 o adam annesinden izin almadan ölemez.öldüysede ben inanmıyorum.inanamıyorum.1 hafta sonra dirilebilir.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Biraz önce pazar keyfi gösterdi görüntüleride gösterdi ailesi perişan olmuş. Yazık tekrar allah rahmet eğlesin.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Fistan, 18 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki: beyin ölümü kesinleşti.. ata beyin.. Abi bi sn burada önemli bir ? var. beyin, ölümü kesinlesti ata beyin mi? Yoksa, beyin ölümü kesinlesti ata beyin mi?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 toprak olmak ne garip şey[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Penthesilea, 19 Eylül 2005 01:00 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 18 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki: beyin ölümü kesinleşti.. ata beyin.. Abi bi sn burada önemli bir ? var. beyin, ölümü kesinlesti ata beyin mi? Yoksa, beyin ölümü kesinlesti ata beyin mi? [signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ehehhe karikatur harika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 anneside kendiside ne kadar popüler kültür malzemesi olsada , dalga konusu yapılsada , konu bir insanın ölümü olduğunda dalga geçilmeyi haketmiyorlar..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 :( <--- tık [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 19 Eylül 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 atayı ne kadar sevmesemde her gördüğümde allah belanı versin diye beddua da etsem de acayip bişey yanii beddualar mı tuttu acaba[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Medya maymunu olmaya heveslenmeyip bayrampaşada evinde otursaydı sokakta arkadaşlarıyla boş boş muhabbet etseydi karı kıza laf atmaya devam etseydi, o otel odasına belki hiçbirzaman giremeyecekti ama orada ölü bulunmayacaktıda. Allah rahmet eylesin diyelim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Fistan, 19 Eylül 2005 01:23 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 19 Eylül 2005 01:00 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 18 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki: beyin ölümü kesinleşti.. ata beyin.. Abi bi sn burada önemli bir ? var. beyin, ölümü kesinlesti ata beyin mi? Yoksa, beyin ölümü kesinlesti ata beyin mi? evet abi budur : )[signature][hline]WoW EU - Burning LegionElandra, Night Elf PriestessEmilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tanımıyorum kendisini, o tip programlarla aram yok. Ama genede huzur içinde yatsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Allah rahmet eylesn.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yazık be bu dünyadan kayıp bi benlik daha göçtü herşey ne kadar acımasız hayat da, ölüm de[signature][hline]kendime bakarım elbet sen hiiç korkma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 valla cok buyuk bi kayıp deil benim kannımca ama yinede sonucta insan.Allah rahmet eylesin[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: nileppezdel, 18 Eylül 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Star altyazı geçti. Ben de inanmıyorum ama doğru olabilir. İntihar yada uyuşturucu komasıdır bence. Şöhreti fln kaldıramamıştır. şöhret mi hahahaa[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ne şöhreti yaw adamı sokakta gorenler kunek muamelesi yapıyolardı :D[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 üzüldüm Allah Rahmet Eylesin Dalga geçenlere çok şey söylendi onlara bişi söylememe gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sevmiyordum onların hiçbir olaylarını ama allah rahmet eylesin, medya cnayeti olmuş da denebilir biraz[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu kadının başka çocuğu varmı? hiç alakam yok bilmiyorum netekim; yoksa eğer, oh süper, soyu bitmiştir, gezegen kurtuldu bir nevi.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yanındaki o türkücü kadın falan ilinç geldi takıldığı ortam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Gerçekten çok ilginç bi haber. alkol kullanmıyo falan diyo kardeşi. Bence intihar etmiştir. Aman bana ne.. Allah rahmet eylesin. Bu arada ölüyle dalga geçen mal arkadaşlar; her ne kadar hepimiz semra hanım ve oğlu ve de türevlerine kıl olsak da, ölen hayvan değil bir insan. O yuzden,"oh soyu kurudu, Dünya kurtuldu" gibi salakça mesajlar atmayalım.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kişiliği gelişmemiş bir insandı annesi yüzünden.Sevmezdim ama can bu sonuçta.allah rahmet eylesin[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Allah rahmet eylesin...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar