Moncain Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Sakınan göze çöp batar başı sağolsun keşke böyle bişey olmasaydı.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 o adam annesinden izin almadan ölemez.öldüysede ben inanmıyorum.inanamıyorum.1 hafta sonra dirilebilir.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Biraz önce pazar keyfi gösterdi görüntüleride gösterdi ailesi perişan olmuş. Yazık tekrar allah rahmet eğlesin.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Fistan, 18 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki: beyin ölümü kesinleşti.. ata beyin.. Abi bi sn burada önemli bir ? var. beyin, ölümü kesinlesti ata beyin mi? Yoksa, beyin ölümü kesinlesti ata beyin mi?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
PZero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 toprak olmak ne garip şey[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup:
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Penthesilea, 19 Eylül 2005 01:00 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 18 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki: beyin ölümü kesinleşti.. ata beyin.. Abi bi sn burada önemli bir ? var. beyin, ölümü kesinlesti ata beyin mi? Yoksa, beyin ölümü kesinlesti ata beyin mi? [signature][hline]FİLTHY PLAY!
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 anneside kendiside ne kadar popüler kültür malzemesi olsada , dalga konusu yapılsada , konu bir insanın ölümü olduğunda dalga geçilmeyi haketmiyorlar..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 :( <--- tık [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 19 Eylül 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
PZero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 atayı ne kadar sevmesemde her gördüğümde allah belanı versin diye beddua da etsem de acayip bişey yanii beddualar mı tuttu acaba[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup:
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Medya maymunu olmaya heveslenmeyip bayrampaşada evinde otursaydı sokakta arkadaşlarıyla boş boş muhabbet etseydi karı kıza laf atmaya devam etseydi, o otel odasına belki hiçbirzaman giremeyecekti ama orada ölü bulunmayacaktıda. Allah rahmet eylesin diyelim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Fistan, 19 Eylül 2005 01:23 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 19 Eylül 2005 01:00 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 18 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki: beyin ölümü kesinleşti.. ata beyin.. Abi bi sn burada önemli bir ? var. beyin, ölümü kesinlesti ata beyin mi? Yoksa, beyin ölümü kesinlesti ata beyin mi? evet abi budur : )[signature][hline]WoW EU - Burning LegionElandra, Night Elf PriestessEmilo, Gnome Warrior
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tanımıyorum kendisini, o tip programlarla aram yok. Ama genede huzur içinde yatsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Allah rahmet eylesn.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yazık be bu dünyadan kayıp bi benlik daha göçtü herşey ne kadar acımasız hayat da, ölüm de[signature][hline]kendime bakarım elbet sen hiiç korkma...
Zep Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 valla cok buyuk bi kayıp deil benim kannımca ama yinede sonucta insan.Allah rahmet eylesin[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Kasanova Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: nileppezdel, 18 Eylül 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Star altyazı geçti. Ben de inanmıyorum ama doğru olabilir. İntihar yada uyuşturucu komasıdır bence. Şöhreti fln kaldıramamıştır. şöhret mi hahahaa[signature][hline]I am the best f.ck the rest
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ne şöhreti yaw adamı sokakta gorenler kunek muamelesi yapıyolardı :D[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 üzüldüm Allah Rahmet Eylesin Dalga geçenlere çok şey söylendi onlara bişi söylememe gerek yok
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sevmiyordum onların hiçbir olaylarını ama allah rahmet eylesin, medya cnayeti olmuş da denebilir biraz[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu kadının başka çocuğu varmı? hiç alakam yok bilmiyorum netekim; yoksa eğer, oh süper, soyu bitmiştir, gezegen kurtuldu bir nevi.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yanındaki o türkücü kadın falan ilinç geldi takıldığı ortam ...
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Gerçekten çok ilginç bi haber. alkol kullanmıyo falan diyo kardeşi. Bence intihar etmiştir. Aman bana ne.. Allah rahmet eylesin. Bu arada ölüyle dalga geçen mal arkadaşlar; her ne kadar hepimiz semra hanım ve oğlu ve de türevlerine kıl olsak da, ölen hayvan değil bir insan. O yuzden,"oh soyu kurudu, Dünya kurtuldu" gibi salakça mesajlar atmayalım.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Neron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kişiliği gelişmemiş bir insandı annesi yüzünden.Sevmezdim ama can bu sonuçta.allah rahmet eylesin[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Allah rahmet eylesin...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Öne çıkan mesajlar