Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ata ölü bulunmuş

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

said:
Anodhen, 20 Eylül 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
said:
thelegbra, 20 Eylül 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
O ADAM KİM DE TÜRK BAYRAĞINA SARILIYOR YA? ŞEHİT Mİ OLDU? OH İYİ OLDU GEBERSİN, ANASI DA GEBERSİN..

insan hayatındanmı bahsediyosun sen ya adamın ne sebeple alkol komasına girdiini bilmeden şehit demesi anasının ayıbı ama şuan evladını kaybetmiş birinin verdii doğal tepkidir tepkinizi adam akıllı gösterinde millet size gülmesin

katılıyorum..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada cahilliğimi bağışlayın da sadece şehitler mi bayraga sarılıyor?
Benm bildiğim her oleni bayraga sararlar.. kaldı ki ben (Allah saklasın) olsem Turk Bayrağı'na sarılmak isterim.. SOnuna kadar Türk'üm ve Türk'lüğümle de övünürüm(Eminim herkes oledir biliyorum sdc kendim icin konustum kızmayın)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

ata kimdir necidir nedir banane bu ülke için önemli bişiler yamışmı ki onun adına böle başlık lar açılıo.şu an anadoluda ahmet-mehmet de ölmüş olabilir onun içinde başlık açalım.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

http://www.fenerasyon.com/
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bir insanın hayatından konuşurken dikkat edilmesi gerekilir. Yani sonuçta o da bir insan iyi veya kötü tercihleri sonucunda hayatı kayabilir. Ama o insan ve tc vatandaşı o yüzden bayrağa sarılır. Bayrağa sarılmayanlar vatan hainleri bildiğim kadarıyla. ona varana kadar kaç tane vatan haini var bu memlekette.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
O ADAM KİM DE TÜRK BAYRAĞINA SARILIYOR YA? ŞEHİT Mİ OLDU? OH İYİ OLDU GEBERSİN, ANASI DA GEBERSİN..

insan hayatındanmı bahsediyosun sen ya adamın ne sebeple alkol komasına girdiini bilmeden şehit demesi anasının ayıbı ama şuan evladını kaybetmiş birinin verdii doğal tepkidir tepkinizi adam akıllı gösterinde millet size gülmesin

millet bunu yazana gülmez korkma o kadına kızar.n demek şehit ya adam uyusturucu alkol karısık içip nalları dikecek sonra şehit olacak yok ya.evladını kaybeden herkes oğlum şehit diye ağlıyo mu?hiç sanmam ağlıyosa da ben görmedim.bu kadının ya akli dengesi bozuk ya da numara yapıyo.acaip derecede kızdım bu kadına hatta küfür de ettim.acıysa acısını bilsin.herkes o kadının acısı var falan diyo asıl acı nedir ben size söyliyim mi?gerçekten bir şehit annesinin bu görüntüleri izlemesi acıdır.ben tv başında çıldırdım bunu izlerken kim bilir şehit yakınları ne yapmıştır.ben şehit yakını olsam herhalde sinirden tvyi parcalardım.bi de ne sebeple alkol komasına girmek güzel oluyo sen onu da söyleyiver bana bir zahmet.sebebi mi olurmuş o işin ya.belki de yanlışlıkla su içiyorum diye rakı içmiştir ondan olabilir bak.gercek şehitlerimize yazık günah ya hadi hastalıkdan olsa kazadan olsa bi şey demiycem yuh ama ya yuh.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

Şehit'in değeri yok bu ülkedi.Kıçını açanın değeri var rar . Geri zekalı insanlar için yas tutulduğu kadar ; o yas tutanlar için canını veren kişinin hiç bir değeri yok.

-ah gene 2 asker ölmüşh.
-ya onu bırak bak ata ölmüş
-ahhh olamaz

Millet bu tripte ve bu kadar zekaya sahip.Yanı hiç zeka kırıntısı yok[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReDDoG, 20 Eylül 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
ata kimdir necidir nedir banane bu ülke için önemli bişiler yamışmı ki onun adına böle başlık lar açılıo.şu an anadoluda ahmet-mehmet de ölmüş olabilir onun içinde başlık açalım.

ben ata şudur budur hededir hödödür dedim mi ?
bi katkı da demedim. sadece ölenin arkasından konuşulmaz dedim. olan olmuş biten bitmiş bişi yapmış yada yapmamış.. konuşmanın anlamı yok artık[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rarebee, 20 Eylül 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
said:
said:

millet bunu yazana gülmez korkma o kadına kızar.n demek şehit ya adam uyusturucu alkol karısık içip nalları dikecek sonra şehit olacak yok ya.evladını kaybeden herkes oğlum şehit diye ağlıyo mu?hiç sanmam ağlıyosa da ben görmedim.bu kadının ya akli dengesi bozuk ya da numara yapıyo.acaip derecede kızdım bu kadına hatta küfür de ettim.acıysa acısını bilsin.herkes o kadının acısı var falan diyo asıl acı nedir ben size söyliyim mi?gerçekten bir şehit annesinin bu görüntüleri izlemesi acıdır.ben tv başında çıldırdım bunu izlerken kim bilir şehit yakınları ne yapmıştır.ben şehit yakını olsam herhalde sinirden tvyi parcalardım.bi de ne sebeple alkol komasına girmek güzel oluyo sen onu da söyleyiver bana bir zahmet.sebebi mi olurmuş o işin ya.belki de yanlışlıkla su içiyorum diye rakı içmiştir ondan olabilir bak.gercek şehitlerimize yazık günah ya hadi hastalıkdan olsa kazadan olsa bi şey demiycem yuh ama ya yuh.

annesi yuzunden cocugu niye sucluyorsun.. olurken not mu bırakmış şehitim diye..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReDDoG, 20 Eylül 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
bodrumlu o yazıyı sana yazdıımı nerden çıkardın ben konu için söledim.

ya ben ustume alındım.gene de herhangibirinin de katkı yapmıştır şunu yapmıştır dediğini sanmıyorum..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

bodrumlu ben cocuga tek laf etmişmiyim be iyi oku yazımı.he ama saygı göstermek zorunda değilim onu da söyliyim.ölmesine de üzülmedim tanımam etmem niye üzüleyim.ayrıca şehide saygı kalmadıysa diğer ölenler hele hele böyle ölenlere saygı kalmaması gayet normal.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gibi adam ölürse saygım var.Ama şerefsiz&tecavüzcü&katil&din taciri etc gibi gereksiz yaratıklar ölürse zerre umurumda olmaz,olamaz...Sözüm Ata için geçerli değil,onu tanımıyorum ama biraz da mantıklı olalım.Ata bizim meselemiz değil.Sevenleri üzülsün,saygım var.Ama lütfen kolpadan wah wah etmeyelim.Tabi bu benim düşüncem..[signature][hline]...Peh..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rarebee, 20 Eylül 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
bodrumlu ben cocuga tek laf etmişmiyim be iyi oku yazımı.he ama saygı göstermek zorunda değilim onu da söyliyim.ölmesine de üzülmedim tanımam etmem niye üzüleyim.ayrıca şehide saygı kalmadıysa diğer ölenler hele hele böyle ölenlere saygı kalmaması gayet normal.

şehitlere saygı kalmadıgını nerden çıkarıyorsun?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

atayı tanıyan war mı yakından ?
Yani benm anlamadıgım nerden biliyorsunuz bu ulke icin bişi yapmadıgını..
sizin kızdıgınız anladıgım kadarıyla medyanın bunu buyutmesi haklısınız ama orası da olen adamın sucu değil hedefinizi dikkatli seçin[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

uyusturucudan ve alkolden ölen bi adamın bayrağa sarılmasından şehit gibi cenazesi yapılmasından.(bugün bir şehit daha toprağa verildi belki duymamışsındır bile)şehidin cenaze töreninin 60 sn atanınkinin 60 dakika gösterilmesinden çıkarıyorum.ee önceki sorum geçerli ben nerde ataya bi şey söylemişim?lütfen bi cevap yazarken dikkatli okuyun yazıları.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

Türk olan herkes bayraga sarılır bunda bi anlaşalım once..Sen şehit olmasan Türk bayrağı'na sarmasınlar mı seni ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

offf bodrumlu bi dediğime cevap ver daha okumayı bilmiyosun be!yazdığımı doğru okuyamıyosun daha.her türk bayrağa sarılıp gömülmez.şehit olanlar ya da ülke için önemli olan insanalar bayrağa sarılıp gömülür.ayrıca şehit olmadan ya da bu ülke için önemli olmadan ölürsem bayrağa sarılmayı istemem.o bayrak bir bez parçası değil nasıl öldüğü belli bile olmayan bu ülke için önemli olmayan bir insanın tabutuna yakışmıyor o bayrak.bu yazımı inşallah doğru okursun.tane tane de yazabilirim istersen.böy-le na-sıl he-ce-le-ye-rek da-ha ra-hat o-kur-sun.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...