Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kola Bombası

Gothic

Öne çıkan mesajlar

ARAÇLAR:

1 adet 1lt şişede kola.temin edeceniz yer mahalledeki en yakın bakkal.

1 adet küp şeker

Önce kolanın çeğreğini için boşa gitmesin sonra içine küp şekeri atın ve kapağını kapatın fırlatın asidin gök yüzünde züzüldüğünü göreceksiniz sakın atmayı unutmayın gerçekten patlıyo

Bu olayın saniyelik olması gerek yoksa elinizde patlar
Daha çok bomba tarifleri vardı bugun 1.5 saat ugraşıp yazdıgım dökümanı silmişler :D ara sıra eklerim başka bombalar[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sosyal ağlarda paylaş

1 tane küp şeker?

fiziksel ve kimyasal yönüyle açıklar mısın bi zahmet, kafam yatmadı da fikire

zaten kıyamam kolaya=P[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

yarın resim leri atarım daha elimde çook bomba tarfileri var,boya bombası,duman bombasi,sese bombası,napalm bombası,ampul bombası,gubre bobması,c4 yapımı,zaman ayarlı bomba yapımı,tuz ruhu bombası,gübre bombası[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sosyal ağlarda paylaş

walla fight clup i izledim de hatta çok sevmiştim alakası yok ama ben meraklıyım sadece o kadar yani çogu bombayıda denedim ufak çaplı olanları tabi :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sosyal ağlarda paylaş

hani vietnamı yaktılar ya evleri köyleri falan o bamba işte ordakilerin hepsini yazmıştım sakıncalı gördüler Sİldiler :D biraz zaman geçsin gizliden gizliye atarım dermişim :D[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...