Overseer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Aman tanrıııııım :o O kadar alan arkadaşım oldu üç extended edition ı da. Hehe çatlasın onlar. :p http://www.sendit.com/video/item/7000000096189[signature][hline]Peek-a-boo! [Bu mesaj Overseer tarafından 25 Eylül 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 güzelmiş. fellowship of the ring'in dvd sini almıştım ama diğerlerini almadım eninde sonunda çıkar extended edition trilogy diye. türkçe desteklisi çıksın da alayım ben bunu..[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Film çıktıktan 1 ay sonra extended version çıkmıştı. Hatta gimli ve legolas'ın içki bahsi sahnesi tek başına aldırabilitesini maximuma çıkarmıştı filmin.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar