Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligleri & $ampiyonlar Ligi & UEFA Kupası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkada$lar bu konuyu bu liglerde yapılacak önemli maçlar için açıyorum belki i$e yarar!?
Bugünkü önemli maçlar:
Newcastle UTD - Man UTD
Panathinakos - Olympiakos
Evet bu maçlar hakkında neler düşünüyorsunuz?[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
walla Jazzy öyle düşüneleceğini topici açıp okuduktan sonra anladım ama iş işten geçti en azından bazı gereksiz topicler olmaz ama yine de:D:D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mesaj tarihi:
Emre ilk 11de[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mesaj tarihi:
iki maçı da deplasman takımları 2-0 kazandı![signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mesaj tarihi:
eger isi iddaa ya cevirmezseiniz hic bir topik kitlenmez..
herkes guzelce yorumunu yazar, isteyen okur yazilanlari analiz eder oyununu oynar..
ptaicige tasimaz kendi kumarini[signature][hline]Bal adam...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
evet günün önemli maçları
Premier League
Man UTD - Man City
Middlesbroug - Arsenal
Spurs - Liverpool
Bundesliga
B.Leverkusen - Schalke
France League
Lyon - Monaco
Portugal League
S.Lisbon - Benfica
özellikle premier lig maçları keyif vereceğe benziyor[signature][hline]Pessimist Style
Mesaj tarihi:
said:
Ronaldinhoavci, 10 Eylül 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar tvde verilen maçları saatleriyle beraber yazabilirseniz sevinirim :)

Kanal A'da şu an, Lyon Monaco maçı var, Lyon önde 1-0[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
palermo inter'i 3-0 yeniyor (ohaaa) dakika 80 oldu bu arada[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Mesaj tarihi:
newcastle fulham ile berabere, middlesbrough arsenali 2-0 yenmekte dakka 70, palermo inter'e 3 attı dakka 88, MU da MC ile 1-1 berabere kalmış.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
REal evinde 3-2 kaybetti
Inter 3-0'dan 3-2'ye getirdi ama beraberliği yaklayamadı[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
  • Yeni Oluştur...