Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahce-Kayserispor

wook

Öne çıkan mesajlar

hakettik kazandık..
kayseriye sadece bir pozisyon werdik,deli gibi baskılı oynadık,onder,serkan,appiah,anelka superdi..
alex in golu ayrı bi guzeldi :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 24 Eylül 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
bu arada fener taraftarı beşiktaşı takmasa da rakipten saymasa da baya bi uğraştı hani bugün. haftaya da rizeye fln laf ederler heralde hani biz de rakip degiliz onlar da değil ;)

Sadece 89. dakikada 1-2 dakika bile sürmeyen Beşiktaş Kümeye tezahüratı yaptılar diya bütün maç beşiktaşlamı uğraşmış olduk... Sizde ilk 8'e falan girin Beşiktaş kümeye tezahüratları duymayın...
Abartmak serbest nasıl olsa...[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

@Smoke

heh sen fener maçlarında küfür filterini açtığın için duymamışsın yine. izlediğinden bile şüpheliyim.

... taraftarı hepsi de karı .... ananı ... kodumun kartalı boşlukları dolduralım

maçı izleyen birinin duymama şansı bile yok öyle kısa da sürmedi okadar
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı izledim şüphe etmene gerek yok ama ben dediğin tezahüratı duymadım. Eğer doğruysa eşşeklik etmişiz boğluna çarşı seviyelerine (küfür açısından) inmeye gerek yok.
Ama yine de maçı izledim ve o tezahüratı dıymadım. Duyan başka biri varsa burada söylesin.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

o halde bir şekilde maçın 81.dk dakikasını biyerden bulun

ha bunun yanında beşiktaşla uğraşılan başka tezahuratlar da vardı nasıl koydu anelka vs türünden ama bunlar olabilecek şeyler zaten benim herangi bir lafım yok. tribündeki adamı dizginleyemezsin

haklısın şüphem yok maçı izlediğinden saçma bi laf ettim kusura bakma arada gazla oluyor böyle şeyler :)
Sosyal ağlarda paylaş

maçtan yeni geldim ve bazı arkadaşların dediği gibi hiçte küfür duymadım sana 90 da tuncay nası koydu dediler o da küfür sayılmaz :)
maç içinse ilk golü daha erken bulsaydık 4-5 rahat olurdu[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
5 den fazla atarız
futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz

[Bu mesaj Ronaldinho tarafından 24 Eylül 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rush, 24 Eylül 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
şu anelkanın ayağına değilde önüne top atarsak daha çok gol atarız.

3 tane gol neyine yetmez. Oha be fenerbahce:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Sosyal ağlarda paylaş

Mazinde bir tarih yatar
Yaşaaa fenerbahçee !!bir

6 tane atılırmı beee
ohaaa fenerbahçeee

ole aklıma geldi arkadaş demiş 3 tane yetmiyomu fln.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...