Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: LonelyWolf, 24 Eylül 2005 21:56 tarihinde demiş ki: kayseri yine kapandı mı her Türk takımının FENERBAHÇE karşısında yaptığı gibi? kapanmadı hata etti :D[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tü tü tü maşallah[Bu mesaj arc tarafından 24 Eylül 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 inanamadım ama daum yerinde oyuncu degisikligi yapmaya basladı.. hic bisi yapamayan alex yine cok guzel attı : / lol anelka ya diyecek laf bulamıyorum zaten 1 gol attırdı 1 gol attı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yarın gs nin ve ümit karanın kaderi belli olcak bakalacaz onların kaderi fenerinkinide belirleyecek[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Fistan, 24 Eylül 2005 21:22 tarihinde demiş ki: Mehmet Yozgatlı girdi, Selçuk çıktı.. Oh be!! Bak şimdi gollere.. Goller: Alex dk.74, Nobre dk.84, Anelka dk.90+1[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 maçın adamı bence appiah valla adam bu gün çok iyiydi çok koştu,top kaptı ve bu topları iyi kullandı ahhh birde uzaktan çektiği şutlardan biri girseydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 serkan serkan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hatta turbo serkan diyecem ben bundan sonra ona hahua[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: toggie, 24 Eylül 2005 21:02 tarihinde demiş ki: ...fener yine son 10 dakikada yapacagını yapar. demiştim :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hakettik kazandık.. kayseriye sadece bir pozisyon werdik,deli gibi baskılı oynadık,onder,serkan,appiah,anelka superdi.. alex in golu ayrı bi guzeldi :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 selçuk da çok ii oynadı bu maçta..ben pek fazla sevmezdim ama artık gun gittikçe onunda grafiginde ii bir artış war..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 top kayıpları yaptı selcuk hasta etti beni. yozgatlıyı herzaman tercih ederim sağ açık..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Alex kim diyenlere... Anelka mutsuz gülmüyor diyenlere... Anelka ile Alex ve Nobre birbirine pas atmıyor küsler diyenlere... İthaf olunur...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 anadolu takımlarına cift forvet rulle :)[signature][hline] burning legion druid grry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: cemad, 24 Eylül 2005 21:52 tarihinde demiş ki: bu arada fener taraftarı beşiktaşı takmasa da rakipten saymasa da baya bi uğraştı hani bugün. haftaya da rizeye fln laf ederler heralde hani biz de rakip degiliz onlar da değil ;) Sadece 89. dakikada 1-2 dakika bile sürmeyen Beşiktaş Kümeye tezahüratı yaptılar diya bütün maç beşiktaşlamı uğraşmış olduk... Sizde ilk 8'e falan girin Beşiktaş kümeye tezahüratları duymayın... Abartmak serbest nasıl olsa...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @Smoke heh sen fener maçlarında küfür filterini açtığın için duymamışsın yine. izlediğinden bile şüpheliyim. ... taraftarı hepsi de karı .... ananı ... kodumun kartalı boşlukları dolduralım maçı izleyen birinin duymama şansı bile yok öyle kısa da sürmedi okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Maçı izledim şüphe etmene gerek yok ama ben dediğin tezahüratı duymadım. Eğer doğruysa eşşeklik etmişiz boğluna çarşı seviyelerine (küfür açısından) inmeye gerek yok. Ama yine de maçı izledim ve o tezahüratı dıymadım. Duyan başka biri varsa burada söylesin.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 o halde bir şekilde maçın 81.dk dakikasını biyerden bulun ha bunun yanında beşiktaşla uğraşılan başka tezahuratlar da vardı nasıl koydu anelka vs türünden ama bunlar olabilecek şeyler zaten benim herangi bir lafım yok. tribündeki adamı dizginleyemezsin haklısın şüphem yok maçı izlediğinden saçma bi laf ettim kusura bakma arada gazla oluyor böyle şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 şu anelkanın ayağına değilde önüne top atarsak daha çok gol atarız.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 maçtan yeni geldim ve bazı arkadaşların dediği gibi hiçte küfür duymadım sana 90 da tuncay nası koydu dediler o da küfür sayılmaz :) maç içinse ilk golü daha erken bulsaydık 4-5 rahat olurdu[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz [Bu mesaj Ronaldinho tarafından 24 Eylül 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Tebrikler ama PSV Kayseriye benzemez ona göre ;)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kırmızı-siyah değil mi kardeşim benziyo işte?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Rush, 24 Eylül 2005 23:11 tarihinde demiş ki: şu anelkanın ayağına değilde önüne top atarsak daha çok gol atarız. 3 tane gol neyine yetmez. Oha be fenerbahce:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 PSV'yi de yenersek bizden buyuk yok :)[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mazinde bir tarih yatar Yaşaaa fenerbahçee !!bir 6 tane atılırmı beee ohaaa fenerbahçeee ole aklıma geldi arkadaş demiş 3 tane yetmiyomu fln.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar