yce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 selamlar 2006 model fiat palio alıcam da sizce güzel araba mı? eksileri artıları nelerdir?[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ne amaçla kulanıcaksın? aile arabası mı olacak? yoksa öğrenci arabası mı? yoksa şirket yoksa yoksaa spor+modifiye amaçlımı alacaksın. biraz bahset ona göre yazalım. o segmentte bi sürü güzel arabalar var. 4 kapı mı istiyosun 2 kapı mı? motoru dizel mi olcak benzinlimi? kac cc motor seni tatmin eder vs.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 öğrenci arabası olucak,hergün suadiye-bahçelievler gitceğimden dizel alıcam, 4 kapı alıcam, 1,3 multijet active klimalı modelini alıcam kullananlar varsa tavsiyelerini,artılarını eksilerini falan söylerse ne gibi bişey alcağımı öğrenmek isterim.. test sürüşü yaptım ama 2 km gittim sadece[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 1000cc Yaris desem?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Test sürüşlerine insan gittiğine pişman oluyor. 1-2km lik parkurlar belirlenmiş. Direksiyona oturduğuna pişman oluyorsun hemen bitiyor. Bi önceki kasa Palio 1.3 Mulltijet DYNAMIC AC var arkadaşımda. CD-player zart zurt var. Fiyatına bakıyorum, 26,750- çıkıyor. Klima, Alaşım jant, cd player, abs, yolcu hava yastığı fln.. Arkadaş seviyor arabasını. Bence de fena, binilmeyecek bir araba değil. Bazı kötü yönleri var şüphesiz ama en önemlisi içinde otururken güvenlik hissi vermiyor. Palio Fiyat/Performans(sürat olarak performans değil) açısından fena değil ama örneğin Citroen C3 lerinde fiyatları aşağı yukarı bu seviyelerde. [Bu mesaj Vodan tarafından 20 Eylül 2005 04:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 evet binilmiycek bi araba diil,dıştan görünüşü de güzel,donanımı da fena diil,yenilerinde yol bilgisayarı da var ama dediğin gibi güvenlik hissi vermiyo. ama palio almamdaki bir numaralı sebep de ikinci elleri kolay alıcı buluyo bu arabaların. ben bu arabayı 4-5 yıl kullancam,okul yüzünden ve 4 yıl sonra sattığımda alıcısı bulunsun istiyorum yaris'leri de soruşturdum bikaç arkıma,arabanın lastikleri ince ve dengesiz bi arabaymış,devriliyomuş araba ayrıca yol tutuşu sıfıra yakınmış,ayrıca 1000cc nedir ya :) motorsiklet motoru gibi[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bu durumda söyleyebileceğimiz pek birşey yok ama bütçeyi yazarsan hepimiz elimizden geldiğince diğer alternatifleri yazmaya yorumlamaya çalışırız.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 c2 desem[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 corsa desem ? oturdugunda guvenlik hissi veren konforu son derece yuksek olan ve performans olarak hepsinden iyi desem. :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ben corsa demedim çünkü Opelciler bastı forumu diyorlar :p Astra alma çok çarpıyolar astralara istatistik yaptımda :-/[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Forumuuu Opeeeelcileeer bastıııııııııııııııı! Genelde ortalığı böyle ben velveleye versem de bu sefer Opelciler haklı diyorum, fiyat olarak o civardaysa yeni Corsa bir alternatif olabilir.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 VW Lupo 3L diyecektim ki, artık üretilmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bütçe 22 milyarı geçmesin derim :)[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Getz?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 naaptın palio daha ii getz den.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Colt?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 forfour??[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 21 Eylül 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Kesinlikle al 1.3 Multijet Palio süper araba. Her türlü ekipmani var arabanin çok çevik, hızlı performans olarak 1.6 golf yada 1.16 dan cok daha iyi[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yok daha neler! =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yok ciddiyim denedim :D bende 1.6 golf ve palio multijet var multijet cok daha iyi performans gosteriyor 1.3 olmasina ragmen park sorunu yok ufacık bide trafikte akıp gidiyorum multijeti kullandigim zaman cok cevik, fırlama birsey hoş. [signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 21 Eylül 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 getir yarıştıralım o zaman benim arabaylan =P daaa 1.16 dan iyi dedinya performans olarak.. öeh.. kaç beygir bu araba kaç kilo ona bakmak lazım. tork zaten yoktur o palioda.. [Bu mesaj Fistan tarafından 21 Eylül 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 07 uzak be haha kac motor bu? konu dagilmasin gerci ama :)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 2000 motor du o gördüğün =P ve 1100kg.. katalitik konvertor iptal.. jet maşallah.. hehe neyse dagılmasın konu kaldırdım resmi.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 palio cok hafif multijette bi teknoloji var bilmiyorum simdi ne desem yalan o konuda arastirmak lazim ödüllü bir motor teknolojisi yani kalkışta 1.6 golf ve 1.16 yı gecti bi süre ama tabi sonra 1.6 motor haliyle multijeti geciyor belirli bir suratten sonra yaptigi hiz belli yani guzel yani cok cevik bi araba[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 25e çıkabilirsen Yeni Polo al yok çıkamıyorsan Palio iyidir.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar