Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fiat palio 2006?

yce

Öne çıkan mesajlar

ne amaçla kulanıcaksın? aile arabası mı olacak? yoksa öğrenci arabası mı? yoksa şirket yoksa yoksaa spor+modifiye amaçlımı alacaksın. biraz bahset ona göre yazalım. o segmentte bi sürü güzel arabalar var. 4 kapı mı istiyosun 2 kapı mı? motoru dizel mi olcak benzinlimi? kac cc motor seni tatmin eder vs.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenci arabası olucak,hergün suadiye-bahçelievler gitceğimden dizel alıcam, 4 kapı alıcam, 1,3 multijet active klimalı modelini alıcam
kullananlar varsa tavsiyelerini,artılarını eksilerini falan söylerse ne gibi bişey alcağımı öğrenmek isterim..
test sürüşü yaptım ama 2 km gittim sadece[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
Sosyal ağlarda paylaş

Test sürüşlerine insan gittiğine pişman oluyor. 1-2km lik parkurlar belirlenmiş. Direksiyona oturduğuna pişman oluyorsun hemen bitiyor.

Bi önceki kasa Palio 1.3 Mulltijet DYNAMIC AC var arkadaşımda. CD-player zart zurt var. Fiyatına bakıyorum, 26,750- çıkıyor. Klima, Alaşım jant, cd player, abs, yolcu hava yastığı fln..

Arkadaş seviyor arabasını. Bence de fena, binilmeyecek bir araba değil. Bazı kötü yönleri var şüphesiz ama en önemlisi içinde otururken güvenlik hissi vermiyor.

Palio Fiyat/Performans(sürat olarak performans değil) açısından fena değil ama örneğin Citroen C3 lerinde fiyatları aşağı yukarı bu seviyelerde.

[Bu mesaj Vodan tarafından 20 Eylül 2005 04:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet binilmiycek bi araba diil,dıştan görünüşü de güzel,donanımı da fena diil,yenilerinde yol bilgisayarı da var ama dediğin gibi güvenlik hissi vermiyo.
ama palio almamdaki bir numaralı sebep de ikinci elleri kolay alıcı buluyo bu arabaların.
ben bu arabayı 4-5 yıl kullancam,okul yüzünden ve 4 yıl sonra sattığımda alıcısı bulunsun istiyorum
yaris'leri de soruşturdum bikaç arkıma,arabanın lastikleri ince ve dengesiz bi arabaymış,devriliyomuş araba ayrıca yol tutuşu sıfıra yakınmış,ayrıca 1000cc nedir ya :) motorsiklet motoru gibi[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
Sosyal ağlarda paylaş

Forumuuu Opeeeelcileeer bastıııııııııııııııı!
Genelde ortalığı böyle ben velveleye versem de bu sefer Opelciler haklı diyorum, fiyat olarak o civardaysa yeni Corsa bir alternatif olabilir.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ciddiyim denedim :D bende 1.6 golf ve palio multijet var multijet cok daha iyi performans gosteriyor 1.3 olmasina ragmen

park sorunu yok ufacık bide trafikte akıp gidiyorum multijeti kullandigim zaman cok cevik, fırlama birsey hoş.
[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life

[Bu mesaj tAKA tarafından 21 Eylül 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

palio cok hafif
multijette bi teknoloji var bilmiyorum simdi ne desem yalan o konuda arastirmak lazim ödüllü bir motor teknolojisi yani kalkışta 1.6 golf ve 1.16 yı gecti bi süre ama tabi sonra 1.6 motor haliyle multijeti geciyor belirli bir suratten sonra yaptigi hiz belli yani

guzel yani cok cevik bi araba[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...