Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şimdi yemek yapmam gerek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ailem (bkz: kişiselde taalihsiz kaader şeysi) sebeebindeen dolayı eve kalaabalık gelecekler ve bende kendimmi yemek yaapmaya zzorunlu hissettim....daaha önce pek bi deneyimim yok nasıl olcak bu[signature][hline]mazeretim vaaaaar...

[Bu mesaj amon tarafından 25 Eylül 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sosiito yap (bkz: penguenin bu haftaki sayisindaki sandik ici)[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.

[Bu mesaj Queen tarafından 25 Eylül 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kardesim sozluk suan acılmıo biliosunuz.neden surekli link koyuyosunuz olyse anlamıoyrum bi turlu.nerdeyse her topicte var.açılmıyo işte kabullenin:D[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mesaj tarihi:
hmm

tavuk göğüsten fileto alınır, ince ince dilimlenir , daha sonra derin bir kaba , tercihe göre ayçiçek veya seytinyağı içine , zevke göre istenilen baharatlar konulur. kesilen tavuklar bu karışımın iine atılıp bir güzel karıştırılır. tercihen en az 15 dakika bu sosun içinde bekletilir.

daha sonra kızgın ve yağlanmamış tavaya karışım atılır. ateşin altı kısılarak etlerin her tarafının beyazlaşması beklenir. daha sonra ateş harlandırılarak etlerin etrafı kızartılır.

tercihe göre ateşten almadan 3-4 dakka öncesinde ilave salça/acı sos eklenerek değişik lezzetler elde edilebilir..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Mesaj tarihi:
said:
amon, 25 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
mantıklı...ama ben fistanın verdiği siteden çilek likörü yapcam :)

"Karışımı sıcak bir ortamda yaklaşık iki ay dinlendirin."
hmm
Mesaj tarihi:
said:
twistedemo, 25 Eylül 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
al tavuk kanatıı kızart
ooh
bu kadarcık
süt yyumurta bal dışında hayvan ürünü yemem yapmam yaptırmam yaklaşmam[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Mesaj tarihi:
Tam dürümcüye giderken okunulan bir topic oldu bu. Tam yerınde yani[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
  • Yeni Oluştur...