Queen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Evet herkes birer birer gidiyor buralardan.Ben de onların ortamı için buradaydım demek ben de gidicem.Çok eski değilim aslında.Eski accountumun adı farkob'du.Yazdığım post kasma sanatı tpiği üzerine tepki çektim.Geçici olarak banlandım sanıyorum ailem pati oluyor topiğnden(şiir gibi mi oldu).Ve yine sanırım firefox'u çökerten bir sayfa yazıp postlamamdan sonra bütün mesajlarım silinmiş ve banlanmıştım. Patiyle ilk tanışmam, kendi aciz UO serverımızı kurma çabasındayken baggio'nun dökumanlarını gördüm Google'da, sonra subdomaini sildim entera bastım, ve son olarak Forum linkine tıkladım.İyi ki de tıklamışım, bir sürü şey kazandım bu forumlardan. Bir kere adı orjinaldi.PhpBB'ler gibi salak temalerı yoktu adam gibi tablolar vardı.Göze çok hoş gözüküyordu.Ne biliyim çok sıcak buldum ve aktım (ehe) paticiğe.Meğer o zamanlar paticik son demlerinden bir önceki demini yaşıyormuş.Pati kültürü topiğini okumadan pati kültürünü deneme yanılmayla kaptım.Herkes zekiydi (şimdi de öyle).Kaliteliydi çok, arkadaşım Devhochi'ye de (banlı şu an o) söyledim o eski üyeymiş am 2-5 postlu. Evet karışık oldu ama artık eskiler olmadıkça tad vermiyor bu forumlar bana da. Gidiyorum evet herkese de teşekkür ediyorum elbette.Ben tanınmış değilim bu forumlarda fazla, okumayı seviyorum.Ama yine de hatırlarsanız sevinirim.Madalyam bile yok daha şöyle törende eski madalyalarım bunlar diye takıyim. Mame alan yöneticiliğine devam edicem bakıcam oraya.Sonra arada okucam forumu.Belki sıkılır dönerim.Yine sorucam o PHP sorularımı ama haftada o kadar çok post atamıyacağım. Evet giderken bir isteğim var.Eskilerin maillerini öm'den alırsam aklımda bi proje var.Başka bir isteğim de var adlında.Yeni gelenler bölümüde, muhtemelen ikinci sayfasındaki Genel yazım kuralları topiğmi stiki yapın yeni gelenler okusun öğrensin, herkes okusun hatta. Ayrılma kararını Bone'nin ayrılmasıyla verdim demek o kadar vahim durum dedim. Hoşçakalın dostlar, hoşçakalın. *!Gözleri dolar ve topiğe bir kaç cevap gelmesini bekeyip, biraz forumları okuyup x'ya basar.*[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 iyi bye[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Hoşçakal...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 üzüldüm :( kendine iyi bak.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bayz[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 :([signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 O_o what the? (oha desem)...!!!...[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bye[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Güle Güle..[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 by bye[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hoşçakal, kendine iyi bak.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar