Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaliteli Kulaklık tavsiyesi

Chemical

Öne çıkan mesajlar

bir süre sora honkongmudur, böle capon mapon bi yere gidicem. tam bilmiyorum.
o yüzden bana çok kaliteli ses veren kulaklık önerisi yapabilicek olan varmı?
300-400 dolar arası olabilir. surround falan olabilir. bilen anlatır. Link falan varsa süper olur. bulunabilen bişi olsun bari ülkeyi dolaştırmayın.

Bende şuan Philips SBC HS900
7 yerinden kırılmasa çok memnunum sesinden, kulağada çok güzel oturuyo. ama kırıldı 7 yerinden. zor çalışıyo.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kulaklık anfisini anlamadım biraz. duydum da anlamadım.

valla
monitörüm 17 inch. gayet kaliteli.
odam sessiz.
kapım kapalı.
beni oyunlara, müziğe en güzel sokan şey kulaklıktır kesinlikle.
tv izlerken bile kulaklık kullanırım. çok güzel atmosfere sokuyor.
yani oyunlardaki atmosfere en güzel girme yolu çok güzel bir kulaklıktır.

surrondu sevmiyorum. hem insanları rahatsız ediyor rahat rahat açamıyorsun. hemde paalı.
ama surroundun sırf bassını koltuğumun yanına koyup titremek için kullanmak gibi bir düşüncem var:)
yani sırf bassın o insanı titretme olayı güzel. devamını kulaklık hallediyor.

Birde monitör yerine o özel gözlüklerden alabilirim. bilemiyoum. hayattan iyice koparım heralde ozaman. normal gözlüğün üzerine oluyormu acaba. oluyordur. bütün bilgisayar geekleri gözlüklü resmen:). kitle gözlüklü lan, yapsınlar bi zahmet.

Birde battlefield gibi oyunları oynamak için joystick almak lazım. oda çok eylenceli.
bide oyun oynamama izin verseler:(

Kulaklık kablosuz olmasın. Kablosu sağlam olsun geriye falan giderken kopmasın yeter:) koparsa bile tamir etmem uzun sürmüyor. malum altın jacklerim var, havyam var. lehimde yapabiliyorum.
Sırf kablo arada jackten kopuyor diye wireless alıp pil derdi cep telefonu çaldı ses dağıttı ile uğraşamam:) ayrıca genel olarak aynı ses verimini veren kablolu kulaklıklara göre çok daha pahalılar. deymez yani wireless için.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...