Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İ-mesh


kermit

Öne çıkan mesajlar

abi benim mp3 listemi sildikleri için tekrardan başlıyorum sevdiğim bütün iarkıları dl yapmaya ama
bu kazaa salak salak şeyler icat edince bende bi de imsehi deneyim dedim
amaaa bundada hayır yok yada bende sorun var
bazı şarkılar çalıyo çalıyo sonra aptal aptal arkadan bi cızırtı sesi geliyo
mesela 3 doors un loser ı searc yaptırdım çıkan bütün şarkıları indirdim ama hepsinde oluyo bu anlamadım
sonra evanescence ni şarkılarında da oluyor anlamadım
sorun bendemi imesh demi ?
Not : bu cızırtı dediğim şey şarkıyla beraber gelmiyo şarkı nın sesi gidiyo cızırtı geliyo :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates


[Bu mesaj kermit_frog tarafından 22 July 2003 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kazaaa, imesh gibi dosya paylaşım programlarında, özellikle mp3'lerde bu tür bozuk dosyalar "amerikan müzik endistrisi" tarafından özellikle ağa verilerek kullanıcılara "bak p2p'den mp3 indirirseniz böyle kalitesi bozuk dosyalardan mp3 dinlemek zorunda kalırsınız. Canınızdan bezersiniz. Hadi çabuk gidip orjinal CD alın!" mesajı verilmek isteniyor. Bu tür dosyalardan sakınmak için sig2dat linkleri ile download yapmanızı ya da albumler için "eşek ağı clientlarından" birini kullanmanızı tavsiye ederim.[hline]MS[dot]com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O şarkı MP3'e çevirilirken olmuş ve bulduğun tüm kullanıcılar ayni bozuk kopyayı paylaşmış demektir. farklı dosya boyutu olan bir kopyasını bulmaya çalış.

Eğer bazı MP3leri düzgün belirli parçaları bozuk dinliyorsan başka birşey olamaz. Emin olmak için bir arkadaşından o parçayı indirip denemesini isteyebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kızıyorsun yahu, 23 tane de hepsi ayni olabilir. I-Mesh de pek çok mp3 bir taneden clone. arattığım zaman bulduğum tüm inflames parçaları ayni kaynaktan gibiydi mesela. Tarz - şarkı adı yazım stili. Orijinalde hata varsa clonelarında da olabilir doğal olarak.

senin indirdiğin mp3'ü bir başkasının bilgisayarında denemelisin. Onda da bozuk çalarsa bir de o makinede indir bak baklım gene mi bozuk. bu sayede hatanın kaynağı hakıkında daha net bilgi sahibi olabiliriz. Hatta sonuçtan bizi de haberdar et lütfen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...