s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 1 - 2 gundur axis de travel menusune gelince program donup duruyor nasıl düzelilir bu sorun daha once kimse bu tarz bir sorunla karşılastıımı acba spawnpoints sayılıyor 100 kadar sonra pofffff
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 hımm sil yeniden yükle yada sphere scriptlerinden spheremap de bir hata olabilir diye duusunuyorum bendede oliyordu bir aralar. dedigim yap axis i uinstall et reinstall et olmazsa gene sphere ni yedekle bir yere koy sonra normal sphereyi koy ( yani yeni hic dokunulmamıs beta kac kullanıyorsan en salıklısı 55i ) onu koy icine axis i yukle sonra scriptlerini ve worldsavelerini koy scriptlerinden map i koyma oyle olabilir orda bi kac yada direk bi yere download ed yedeklemeden direk koy map i sonra axis i calistir öyle dene ne bilem olmazsa özelden uulaş bana
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 hmm yeniden yuklemeyi yaptım digerini bi denerim bi bakayım olmazsa ulasırım sana sağol
Öne çıkan mesajlar