Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DÜPE TARAMASI YAPILIYO.....


VW__

Öne çıkan mesajlar

Duplicate items are currently being wiped from all servers. Below is a list of the items that have been deleted. This list will be added to.

Users with more than 1 duped item on their account will loose their account and their characters will have their stats changed to 1 and national points set to 0.

Items removed:
Shards
Ring of Life
Ring of Magic
Ring of Courage

Yazıyo... Benim ingilizcem bu kadar isteyen tercüme etsin...

[Bu mesaj VW__ tarafından 24 Eylül 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Marl0_on, 24 Eylül 2005 03:57 tarihinde demiş ki:
falla bende bi elemental pendant var işalla silinmez yuberden almıştım


yuberden aldıysan vahim....arkadaşın yuberden aldığı elixir+8/64 silindi...w00t'taki arkdaşlar kırılmayın ama yuber ztn dupeci herkes biliyo...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tribula_, 24 Eylül 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
dupeden banlanmıs bırısı hal yuzyus yuzyus nası yazıor bılmıorum garıpsınız yaa


Ne demek kardeşim bu sölediğin. Saçma sapan konuşuyorsunuz. Dupe den banlanan birisinin yazmama gibi bir durmumu var. İyici sapıttınız. Yuzsuz felan diyorsun ne alkası var benim yazdığımla banlanmamın. Benimle bir sorunun varsa bana söle. Ben buraya bir şey yazarken durum kontrolumu var. Çok gereksiz şeyler yazma arkadaşım.[signature][hline]KOnline
TakeDowN - PriesT (Change)
Sm00th - Warrior (BanneD)

MuOnline
sdellenmis - BladeKnight - muo.reality
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birinin bi açığını bi yarasını buldunuz yüklenin bakalım.
yarın baska bi hatayı sen de yapınca senin gibi zihniyetsizler de sana abanıcak.
o zaman sen efendi gibi savunabilicek misin bakalım kendini.
foruma üyelik için dupe yapıp yapmaması kıstas olur olmaz ırgalamaz beni ama IQ testi ya da yaş sınırı kesinlikle güzel olurdu[signature][hline]Server:Beramus
Nick:joaquinn
LvL:61
Clan:Weiwuer
NP:75xxx
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tribula_, 24 Eylül 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
dupeden banlanmıs bırısı hal yuzyus yuzyus nası yazıor bılmıorum garıpsınız yaa


g-üldürme beni :D sen nie hala burdasın şu mantıgı at kafandan artık at kendine bak herkes item duplediyse sizde gb duplediniz :) skill bug kullandınız vsvs
http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=70614
şmdi gir bak ve bu forumdan uza yazma bi daha yan charın duck oldumu hade şimdi[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

qwertyu kızma ama kullanmayı bırak geçende dikkatimi çekti ama sölemedim 62ysen hem judment hem 1920 heal hemde debuff 60 skill yokmu sende_?

yalalnlizizi sende bu kdr üsütüne gitme nolmuş yani herkes kulalnıyo ama kulalnanlar banlancak bu kdrda büyütmeye gerek yok...yani sırf bu skill bug için admalrın bütün çar ve itemleri illegalmi demeye çalıyosun_?boşver gitsin burdan biyere varamassın...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neyse herkes bişiler yapıo ama kalkıp kimseye burda hilecienin yeri yok siktirin gidin diyemezsin dupe yapanlara cok yükleniolar ama nasıl oldugunu bilseler dupenin kimseye laf atmazlar adamlar isteyerek yapmadı bunu kimse anlamıor bi gece serverden olan bi sorundan oldu ama skill bug her zmn vardı dupeyi araştırarak ögrenerek yapmamış olabilirsin ama skill bugu isteyrek kullanırsın ama kalkıpda millete skitirin gidin yeriniz yok burda hileciler dersen ve bunu skill bug kullanıorsan kimseye demeye hakkın yok oturusun yerinde[signature][hline]Ben Dupe yaptım ama skill bug kullanmadım ve dupeyi bilmeyerek yaptım skill bugu bildigim halde yapmadım.... Serverin suçu kimsenin suçu deil ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaslar bu olay brezılya dızılerıne dondu benb asagı yukarı 14 aydır bu oyunuoynuyorum lvl 60 ıtemlerım +5 chtın en yuksek ıtemımde tek warlıgım olarak gordugum +7 glavem pekı neyden kaynaklanıo dıcenız paramı kasmadım kasdım abysın taslarını ezberledım fallenını gold bar ıcın kesdım reaperını kesdım +9 ıcın hatta flame rock la mantıcore bıle kesdımcıkan en ıı ıtem neydı bılıomusunuz crımson robe (flame rockdan ) bu yuzden dupelıcek ıtemde yok dupede yok :):):):):)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...