bowfinger Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Arkadaşlar bu unexpected target olayı çoğu serverda var. olympusta robi fixlemişti ama şimdi ona sormak istemiyom :) Nasıl yapılacağı konusunda FİKRİ olan varmı. Yazın verin demiyorum fikir sadece. not:Arama yaptım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ona Sormak istemıosan burda sormana da gerek yoq Arkadasın olduguna gore yardım eder[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Forever war, forever die, forever kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 o dediğin olay sphere'da hardcoded bulunan bişey zaten. ROBİ nin fixleyebileceği bir şey olduğunu sanmıyorum. sphere402 de böyle bir sorun yok gibi kalmış aklımda. bayadır ilgilenmiyorum sphere'la aslında yanlış da kalmış olabilir aklımda. sen en iyisi ROBİye sor onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar