SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Arkadaşlar demin öğrendim dex cast time ı azaltıyorumus simdi 60 dex bi wizarda yetmezmi itemlerla yükseltsem olmazmı yada?[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bilmiyorum ama ben olsam briton açardım int i 75 dex i 70 yapardım.[hline]Paorith ,Level 35 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ben de inconnu acip 55 str, 65 con, 75 int, 75 dex yapardim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Eh dogru diyorsun ama inconnu lara dalıyorlar rvr de =) Gerçi niçin avalonian açtıgımı anlamış degilim ama... =((( Ya niye stealterler avalonianlılara dalar anlamam oysa onlarda insan böühhüühühüh =((([hline]Paorith ,Level 35 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Caster yaratırken 10 dex daha hızlı casting 10 int daha yüksek damage/ mana pool 10 con daha uzun ömür şeklinde dağıtmanızı tavsiye ediyorum[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bu karakterle bişeyler yapabilirmiyim peki 98 int 65 dex var :)[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 lvl aldikca teel statlarin artar arti itemlardan ve buflardan da yuklu bir stat alirsin chari silp bastan yaratmak sana kalmis, cok da bi hata yapmis diilsin sonucta[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Baggio, 21 July 2003 14:38 tarihinde demiş ki: Ben de inconnu acip 55 str, 65 con, 75 int, 75 dex yapardim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 ben inconnudan elementalist olmuyo diye biliodum[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: Baggio, 21 July 2003 14:38 tarihinde demiş ki: Ben de inconnu acip 55 str, 65 con, 75 int, 75 dex yapardim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 orti sanirim inconnu wizard olmuyordu caba ve sorc olabiliyorlardi[hline]Bu oglan cesmeden dondu Anthony pappa ya gitti cok eglendi nerdeyse butun eventlara katıldı ama carl cox un gelmemesine cok uzuldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar