mawiman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 nasıl üye olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ya arkadaşım işine gelmiyorsa girmessin o siteye olur biter adamlar sen eglen diye zaman gecir diye ceplerinden para cıkarıyor 2 reklamın hesabını soramassın kimseye sen begenmiyorsan girme bu kadar basit[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 neden olmasın ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 begenmiyorsan girmezsin diye birşey yoq google sanada mı para verdi onun avukat lıgını yapıyorsun bence sende de google reklamı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Mike, 15 Eylül 2005 14:37 tarihinde demiş ki: google da neden oooo lar fazla yoksa google??!?!? adres bara goooogle yaz ya da fooofle yaz gene google a giriyort :D google da o çok :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Haksızsın sen mi vericeksin benim paramı ? Yıllardır bu işi yapıyorum google kadar garanti para yollayan ve hakkımı kazandığım başka bir sponsor yok..Daha iyisi çıkana kadarda her zaman görüceksin..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bu bir ticarettir, reklam alanda verende memnun bu ticaretden , yani boşa yormayın kafanızı (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 MRmedia haklısın ama mawimanda bi yerde rahatsızlıgını dile getirmiş bazen bende içimden yöh be diorum googla..ee adamlar bosuna sektörde dev değiller..reklam HERŞEYDİR..[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Bone, 15 Eylül 2005 14:31 tarihinde demiş ki: said: mawiman, 15 Eylül 2005 11:11 tarihinde demiş ki: googleyi herkez biliyorki neden reklam yapma ihtiyacı duyuyor bu topicte sürekli bunu söylemişsin de, google sadece kendi reklamını yapmıyor, baştan yanlış düşünüyorsun. google, sana reklam hizmeti sunuyor. istersen bu reklam ağında kendi reklamını koyuyorsun, istersen sitene reklam alıyorsun. "niye google böyle yapıyor" "niye google şöyle yapıyor" "bıktım google görmekten" "sıkıldım google'dan" vs vs sürekli aynı tarz topicler açıyorsunuz. sürekli aynı ie'yi görmekten veya sürekli aynı windows'u görmekten sıkılmıyorsunuz da, internette google reklamlarından sıkılıyorsunuz yani, çok güzel. google'ın bu servisi site sahiplerine çok kolaylık sağlıyan birşey, siz gelmiş vıdı vıdı yapıyorsunuz. para vericek bir reklam kaynağı bulcaksın da, bunun bannerını koycaksın da, insanlar tıklıycak da, sonra reklam veren kişinin para ödemesini beklemekle uğraşıcaksın da, adamlar para vermiycek kapılarda dilenceksin de... google işte şahane birşey, herşey belli ve tamtakır çalışıyor işte. [signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya arkadaşlar google tamam birşirket ve internet te bir dev herşey kabul ama kullanıcılar için bu kadar rahatsız edici birşey olamayaz ya san ki USA her yerde sanal dünyada google var gerçekte ise usa nedir bu devlerden çektigimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: KoLCu, 13 Eylül 2005 14:32 tarihinde demiş ki: googledan webmasterların kazanması çok zor.. şahsen ben bile bir site saibi olarak diğer sitelerdeki reklamlara neden tıklayayım diyorum.. reklamlar okadar itici ki resmen bana tıklamayın diyor.. işin 2. yanı ise webmaster 100 $ biriktirip alcak parayı.. tr de reklamlar 0.03 $ gibi veriyor . eh birikirmek için kaç tıklama lazım siz hesaplayın.. ama google tık diye alıyor reklam verenden parasını.. Reklama sağ tıklıcam özelliklerden linki alıyom öyle giriyom böyle site sahibi kazanmıyo :D[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 2 gün sonra kepenkleri çekersek napıcan biz bişe kazanamayınca :-([signature][hline]http://www.turktekno.net http://forum.turktekno.net İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evet bendede reklamı var, sağolsun iyide kazandırıyor kimi zaman. evet milleti sömürüyorum reklamlarıma tıklayacaksınız diye cünkü onlara beles hizmet vermeye niyetim yok canavarım ben zorla reklam gosteriyorum googlede canavar bize para veriyor bize gore emeklerimizin ama teknik olarakda gosterdigimiz, tiklattigimiz reklamlarinin karsiliginda[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Dövme yaptırıcam göbeğime google diye. Ok çıkarıcam aşşaı search dicem.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bir gün hepimiz google olucaz...[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 her evde bir google webcami[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar