sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben cok begendim insan bi anda oyuna kardi inanılmaz bi sevgi besliyor. ah ah alt yapı var her sey var bu dev ler dicem ama neyse. seyredin bence kurgu super. oyun ici goruntulerden sith code uzerine movie yapmıs cocuklar ellerıne saglık. malum dark side videosu, ama tavsiye ederim seyretmeyenler bi seyretsin. ben cok zevk aldım. http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=1191668 [signature][hline]Army Captain of Vader Dark Jedi Knight Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad(master as) sadness(dark jedi knight) eclipse edit: tam link verildi, imzanın başına small tag'i eklendi, başlık değiştirildi. [Bu mesaj Coldwind tarafından 23 Eylül 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 evet cok gusel olmus gercekten rebeller bakmasin falan diyorlar ama ellerine sağlık adamların harika bir çalışma en kısa zamanda türk işi versiyonunu görmek dileğiyle[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Feel The Power Of The Dark Side..!!! Butun Rebelleri Imp Olmaya ve Dark Side'in Gucune Sahip Olmaya Beklerizzzzzz :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 süper bir film :) Bir ara Avaturk'te verilmişti bir aşk filmi gene :) Biri Asi birliğinde üst düzey subay diğeri Imparatorlukta işte öğreniyorlar fln :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Afedersiniz link yazmıştım da :) Kando'nun arkadaşları ile yaptığı küçük SW filmi (hangar duel'i Episode 2 ) Güzel bir çalışma.Yeni hosta koyulunca link veririm buraya :) [Bu mesaj DarKRideR tarafından 24 Eylül 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bu eski video baya, forumda başlık açılmıştı: http://forum.paticik.com/view.php?id=122488 nası bu kadar başarılı yapabilmişler, inanması zor. film gibi izliyosunuz resmen[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: (öss nedeniyle 10 ay ara) Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 evet gerçekten çok iyi özellikle şu son master-apperantice duel'i harika :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 onceden verildiginde link hemen izlemistim hala da sıkıldıgımda izleyip gaz oluorm. pki oyun icinde nasl bole video cekebiliolar hangi programla?[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 en iyisi Fraps. Ben COD Oynarken kullanırdım maçları çekip kanıt olarak gönderirdim adminlere :) Oyun içinde kayıt etmeye başlıyor belirlediğin yere.Movie olarak.Oradan işte programlarla birleştirme,kesme,müzik vs. hepsini ayarlıyorlar :) Şu link çalışsın arkadaşların videosunu koyacağım izleyin :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 burda biraz kavram tkargaşası olmuş yanlız:) asıl dark side ordaki rebel commando :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Kız belki hain bir rebel :) Ya da kız belki imparatorluğun en üst düzeyinde bir yetkili.Belki palpatine'nin kızı :) Olamaz mı ?[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 vidyo moralimi bozuyor oyunun grafikleri artık böyle değil ls combat ise eski sistemden ... ah eski günler diyip izliyip moral bozar ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 biz de yapalım bole bi film :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Arkansis, 24 Eylül 2005 15:38 tarihinde demiş ki: vidyo moralimi bozuyor oyunun grafikleri artık böyle değil ls combat ise eski sistemden ... ah eski günler diyip izliyip moral bozar ... evet ya...eskiyi özledim beennn off off...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 boylar bile farkederdi eskiden çok fazla dev gibi olan cidden dev gibiydi artık televizyon ekranındaki pokemonlar gibiyiz[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar