Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

müthiş bir dark side videosu

sadATS2

Öne çıkan mesajlar

ben cok begendim insan bi anda oyuna kardi inanılmaz bi sevgi besliyor.

ah ah alt yapı var her sey var bu dev ler dicem ama neyse. seyredin bence kurgu super. oyun ici goruntulerden sith code uzerine movie yapmıs cocuklar ellerıne saglık.
malum dark side videosu, ama tavsiye ederim seyretmeyenler bi seyretsin. ben cok zevk aldım.

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=1191668

[signature][hline]Army Captain of Vader
Dark Jedi Knight
Guardian of [RIP] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad(master as)
sadness(dark jedi knight)
eclipse

edit: tam link verildi, imzanın başına small tag'i eklendi, başlık değiştirildi.

[Bu mesaj Coldwind tarafından 23 Eylül 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Feel The Power Of The Dark Side..!!!

Butun Rebelleri Imp Olmaya ve Dark Side'in Gucune Sahip Olmaya Beklerizzzzzz :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

en iyisi Fraps. Ben COD Oynarken kullanırdım maçları çekip kanıt olarak gönderirdim adminlere :)

Oyun içinde kayıt etmeye başlıyor belirlediğin yere.Movie olarak.Oradan işte programlarla birleştirme,kesme,müzik vs. hepsini ayarlıyorlar :)

Şu link çalışsın arkadaşların videosunu koyacağım izleyin :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 24 Eylül 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
vidyo moralimi bozuyor
oyunun grafikleri artık böyle değil

ls combat ise eski sistemden ...

ah eski günler diyip izliyip moral bozar ...

evet ya...eskiyi özledim beennn off off...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...