emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 dun kadikoyde paticik bulusmasindan donuyordum ,yolda lisedeki kiz arkadaslarimi gordum, 2 tanesi cok samimi oldugum arkadaslardi,bi tanesiyle aram bozulmustu aram bozuk olana biz T diyelim... ben bu T ile lisede 2 yil ayni sirayi paylastim kanki muhabbeti gecerdi ama dun ondan tuhaf elektrik aldim ve kendimden utaniyorum suan ve bunu arkadaslarima aciklayip aciklamamakta kararsizim[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kendinden neden utandığını anlamadım ?[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hakkaten niye utanıyosunki arkaaşın olan veya 'kanki' derecesinde bişeyler yşadıgın arkadaşınla özel bişey yaşayamazmışın gibi bi kural yokki.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 olağan ve enteresan şeyler.. sonuçta bayadır görüşmüosun ve bi samimilik olmuş aranızda..eski anılar depreşince sevgili moduna girilebilio.. bi süre sonra geçer gider,zaten çıktığı vardı galiba onun.. de yanındakini çözemedim ben:D(tahmin ettiğim kişiyse tipini v.sni çok mrk ediorum nasılş olmuş)pm ile bana ulaş.. edit:öle çok hoşlanırom modlarına fazla girme kanka,bide senle uğraşmayalım..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) [Bu mesaj malik tarafından 23 Eylül 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Aslında bi utangaçlık kendınden sıkılma durumu göz önüne geliyor burda utangaçlık dediğim bildiğimiz utanmak deil yani sadece bu olmaması laızm dıye kendıne dert ediyorsun,tabi buda biraz kendınde de suç ara yapıyor ama kesinlikle kendını suçlayamıyorsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Sonradan pi$manlık duyacağın $eyleri yapma.![signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 evet benden en cok bu pismanliktan korkuyorum utanma meselesine gelince arkadas cok iyi aciklamis.. melik yanlis kisiyi anladin galiba balyden bahsediyorum ciktigi flnda yok onun cok berbat bisey boyle bisey hissetmemem lazimdi......[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 olur böle şeler kanka da bende baly dedim zaten.. çıktığı var hem onun pmden falan ulaşırsın bana,mustaf sölemişti.. diğerinin tipi nasıl olmuş lan:D abi takma yaw dediğim gibi olur biter böle şeler,salla yaw..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar