DISintegrated Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 http://www.Cyber-Warrior.Org/Hacked/ProtestoSaldirisi.htm Dogru mudur bilemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 15 linke fln tıkladım 12 si hacklenmiş 2 si açılmadı 1 i ni de geri almışlar. doğru yane.[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 iyi kasmi$ adamlar :) Tabiki herzamanki gibi hack kotu bi$idir :yapma: yapanlari kiniyoruz ;) * kinar *[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Benim bildiğim hack ii bişidir hem de çok ii ama sizin bildiğiniz ile benim bildiğim farklı olabilir. Benim bildiğim : mesela bir siteye yasal olmayan yollardan girer hack ama siteyi çökertmez , site sahibine sitedeki açığı iletir gereiğinin yapılmasını ister. Benim bildiğim bu yanlışsa söyleyin SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 dolanırken haldabarın cevap çok holuma gitti hala tebessüm ediyorum :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ii amerikan karşıtı eylem yapıolar da sitelerinin tepesinde yazan sloganları fln nie ingilizce[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 halbadar o dediin white hacker.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 tamam güzel amerikayı prostesto ediolar güzelde.. dl yapılan siteyi görüo musunuz? islaminsesi.8k.com eğer bunlar İSLAAM diye yapılıyorsa hiç yapılmasın daha iyi.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: -MrBomb-, 22 July 2003 00:45 tarihinde demiş ki: ii amerikan karşıtı eylem yapıolar da sitelerinin tepesinde yazan sloganları fln nie ingilizce[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll adamlar anlasın diye ehe[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ne islam olunca ne oluyor yani? Birisi gelip Jesus.com dan Dl yapsa ozaman suc olmazd1 dimi ? Neden bu dine dusmanl1k sevmek zorunda degilsin ama insanlar1n inanclar1na sayg1 duymak zorundas1n.[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 çok abuk sabuk sitelere de saldırmışlar,Brazil Soccer Camp ne alaka şimdi...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Simdilik 1500 tane sitenizi topraklarımıza dahil ediyoruz.'' Siber korsanlar, bazı Brezilyalı korsanların Türk sitelerine saldırı düzenlediklerini de anımsatarak ''sıranın onlara geldiğini''de bildirdiler. Bu sebeple olsa gerek.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Adamların anasayfasında mp3 tavsiyesi olarak ilahiler, kitap tavsiyesi olarak da hep dini kitaplar falan var. Amaçlarına da ateizm, satanizm, müslümanlığı karalayan içerikli yayınları engellemek yazmışlar. Yorum yapmıyorum.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Aslında haklisin bir manada.[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar