Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1500 hacked amerikan sitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
15 linke fln tıkladım 12 si hacklenmiş 2 si açılmadı 1 i ni de geri almışlar. doğru yane.[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying are the best I've ever had
Mesaj tarihi:
Benim bildiğim hack ii bişidir hem de çok ii ama sizin bildiğiniz ile benim bildiğim farklı olabilir.

Benim bildiğim : mesela bir siteye yasal olmayan yollardan girer hack ama siteyi çökertmez , site sahibine sitedeki açığı iletir gereiğinin yapılmasını ister.

Benim bildiğim bu yanlışsa söyleyin

SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN!
Mesaj tarihi:
ii amerikan karşıtı eylem yapıolar da sitelerinin tepesinde yazan sloganları fln nie ingilizce[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll
Mesaj tarihi:
tamam güzel amerikayı prostesto ediolar güzelde..

dl yapılan siteyi görüo musunuz?
islaminsesi.8k.com

eğer bunlar İSLAAM diye yapılıyorsa hiç yapılmasın daha iyi.[hline]valandil ownz j0o!
Mesaj tarihi:
said:
-MrBomb-, 22 July 2003 00:45 tarihinde demiş ki:
ii amerikan karşıtı eylem yapıolar da sitelerinin tepesinde yazan sloganları fln nie ingilizce[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll

adamlar anlasın diye
ehe[hline]valandil ownz j0o!
Mesaj tarihi:
Ne islam olunca ne oluyor yani?

Birisi gelip Jesus.com dan Dl yapsa ozaman suc olmazd1 dimi ?
Neden bu dine dusmanl1k sevmek zorunda degilsin ama insanlar1n inanclar1na sayg1 duymak zorundas1n.[hline]This is a war and we are soldiers!
Mesaj tarihi:
çok abuk sabuk sitelere de saldırmışlar,Brazil Soccer Camp ne alaka şimdi...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Mesaj tarihi:
Adamların anasayfasında mp3 tavsiyesi olarak ilahiler, kitap tavsiyesi olarak da hep dini kitaplar falan var. Amaçlarına da ateizm, satanizm, müslümanlığı karalayan içerikli yayınları engellemek yazmışlar. Yorum yapmıyorum.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
  • Yeni Oluştur...