Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hazırlık wardı da gectık şukur selcuk üni tıp fak ya mutlaka bı hayır wardır takma kafanı zeka dııl kader bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 oyle demek zorundayim zaten artik (: tebrik ederim konyadami oturuyosun yoksa kazaniptami gittin oralara?[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 konyada oturuyrm cok gıtmek ıstedım ama bana da o nasıp olmadı!!!!! ist falan istıodum kaldık burda saol ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 saglik olsun senin dedigni simdi ben de sana diyeyim vardir bi hayri (: bu konuyuda sohbet diye kullanmis gibi olduk :) kusura bakmasin diger arkadaslar..[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 eet kusura bakmayın.... umarım herkes ıcın hayırlısı olurya zor işler bunlarr ben memnun oldum tanıstğma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bende m.oldum =) ozeli fark ettin mi?[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar