emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ortaokuldan beri geometrim superdir, ossde geometride zorlanan arkadaslara elimden geldigi kadariyla yardimci olmak isterim hem kendim unutmamis olurum hemde yardimci olmus olurum ,suan unide okuyorum lise fln sanmayin :p zorlanan veya konusunu anlamayan fln olursa beklerim msj atsin hade kolay gelsin[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 :D huehe meraak ediorm nasıl yardımcı olucan :D -abi şimdi yukarı doru bi çız.. 3-4 cm olsun sora don saga don . alttan birleştir.. (alınma sdc takılıyorum) yaptıgın guzel bişi de netten olmaz snrm[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 amacim ciddi yardimci olmak.. netten degil tabikide nerden bileyim bi yerde bulusulur bi sakin mekan olur maksat 1-2 sey kapmak yani herkesin kendine oz taktiklari ve gorus acisi vardir bunu benimsemek onemli bence ben teklifimi sundum bundan sonrasi ogrenmek isteyene kalmis.. mesela bir soru cozmek icin bile gelebilirlm bi yerlere[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 vays , iyi olabilir. ücret nedir ? :9 bi de mekan ?[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abi gördük geometrini:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yardimdan ucret alinmaz arkadasim melik bide ossde mat netim 40 geometrim 1 yanlis bi daha dusun istersen!! bak arkadasim geometri soruyu gorunce ve cozdukce zevk alabilecegin bir derstir 2-3 soruyu cozemessen cildirirsin anlamadigni sanarsin bu ustuste olmustur sende bu yorumlari yapmissindir beyninde soru cozemedignde yapman gereken bisey soyleyeyim sana o tip bi sorunun cozumlu ornegine bak o soruyu yaptiktan sonra o soru tipinde 10 soru daha coz bide en onemlisi her gece yatmadan 10 geometri sorusu senin geometride ilerlemen icin yeterli bisey cunku beyin yatmadan once ogrendigi seyi unutmaz bunuda boyle bil dip not: yatmadan once sayisalsan biyolojide oku ozellikle solunum oku[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bide mekan sormus bi arkadas mekan okadar cok onemli degil herhangi bir sessiz hafif muzigi olan kapali bi alan yeterli[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tayfo istanbuldaysan bi gun sorularin olursa cozelim beraber tmm mi ? hade kolay gelsin[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 canin sagolsun bursa icin nasil yardimci olurum bilemiyorum :([signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 geo zeka işidir olmuyosa zorlamamak lazım!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 katı cisim haric geo en sevdigim dersdir[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Famy, 23 Eylül 2005 11:19 tarihinde demiş ki: geo zeka işidir olmuyosa zorlamamak lazım!!!!!!! zeka + görme yeteneği (bkz: detaylar)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 olmuyosa nasil zorlamamak lazm oyle bisey olamaz sadece zevk almak lazm biraz zevk aldiktan sonra zeka geri planda kalir bence sahsen ben cok zeki degilim yani ama cok severim severek yaparim geometri[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kesin zekısındır emre yoksa yapamazdın zewk de alamazdın mutewazı sın galıba:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya geometri iyide analitik geometriyi sevmiyorum ben[signature][hline]Loading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya her insan zekidir yapma simdi ama baska yerlerde kullanilir o zekalar :) yanlismiyim ? gelelim analatik geometriyee o biraz gicik derstir yani kordinatlarla ugrasmak cogu kisiye hos gelmez ama geometriye gore basittir formule dayali olan bolumu coktur yani sorunun verdigi bilgi sana yetmez ama geometride oyle degildir soru sana herseyi veriri ossde hayatta formul cikmaz stewartmis melanausmus oymus buymus cikmazz =)[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya doğrusun aslında!! mat ıle ılgılı bı bolumde mı okuyosun yoksa lıse mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben 13 yıllık öğrencilik hayatımda anladım ki geometri sadece ve sadece yetenek işi. geçen sene öss için eşşekler gibi geo kastım ama hala doğruda açıları yapamıyorum. çözümlü kitapları vsleri hatim ettim ama hala bişi yok.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 walla insaat muhendisligi okuyorum 2 ye gectim ama hala hatirlarim geometriyi ve gordukce cozesim gelir yani okadar alismisim =) sapiklik gibi bisey oldu yaw:P sizdede olur insallah[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ne guzel ya yok sende zeka war emre emın ol! herkesde bole ıstek olmaz yoksa:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 famyy salak yapican beni boyle diye diye (:[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya askolsun yanı cıdden war sende bıseyler ama istemıosan demıyım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hangı okul buarada???????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ohh be sordunda rahatladim simdi zeki demessin artik (: sakarya universitesi :) sen kaca gidiyosun ?[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sacmalama unı ıle zekanın nealakası war hala zekı oldğunu düsünüorum ben tıp 1deyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hmm ideal dogrultusu tabe bence okulun zekilikle alakasi var cunku zeki olsaydim kaydirma yapmazdim :( kelalaka oldu ama neyse =) haklisin okulla zekiligin bi alakasi yok, daha iyi bi yerlere girmek cok isterdim ama bunada sukur diyelim tipta hazirlik fln varmiydi bu arada hangi uni?[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar