Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Led zeppelin Tabıki, yoka slıdan değil gibide ben zaten o yöne bakıyodum led zeppelin baya mutlu ve uzağa bakmamasağladı arada bikaç şeyide görmeme, Hangi şarkıları? hang birini sayıyımki discography diyim ben size öel böle değil cunki her şarkıda başka atıyo kalbım (abartmıyorum) Ve tabi bide pink floyd var -remember a day,-Astronomy Domine, -lucifer sam, -bike, falan. ama daha az etkiledi acıkcası. Bide klasikler işte bohemian raphosdy, its a beatiful day, blaze of glory, vodoo child, castles made of sand (bu pek klasik değil nedense artık) falan filan.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
she_is_my_sin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 iron maiden- sözleri incelerseniz anlarsınız...[signature][hline]Nothing is real.But pain now... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 evanescence-brıng me to life kesınlıkle bu sarkıda sonra ben ben oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Iron Maiden - Fear of the Dark 'tan sonra kendimi daha rahat hissettim hayatı daa çok sevmeye başladım daha çok gezmeye başladım(?) nedense.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 metallica[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 M.L.S bu ısım dgısıtrdı hayatı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 neyy nanna naa'yı söyleyen kadın. ismini hala bilmiyorum ve araştırmakta istemiyorum biri çıkıpta hede hödö o da demesin.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 M.S.L M: metallica S:system of a down L:linkın park[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar