Toledor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Cuma akşamları Trt2 de Hüsnü Neşelendiricinin Sunduğu Müzik Programı. Her program bir Müzisyen konuk oluyor, Programda bir Müzisyen grubu var ve Konuk sanatçı burdan herhangi birinin yerini alıyor(misal Volkan öktem geliyor ve davula geçiyor). Trt4 ün yaptığı bayıcı tarzda deilde gerçekten çok güzel yeni nesil ezgiler var keyifli bir program. Bu hafta Laço Tayfa konuk oluyor.[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 şimdi nklarnetçi bir arkadaş sunuyo iyi hoş ama önveki adam (adını bilmiyorum) daha iyiydi sanki[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bence ikiside iki ayrı tat katıyor ikiside güzel[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yahu bu adam 5 yaşındayken harmandalı'nı çalıyomuş, dün gece programda söyledi, şoka girdim. çok başarılı bi program, takip ediyorum.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Benimde dikkatimi çekti o sözleri=) Ama gerçekten çok güzel klarnet çalıyor[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar