yosun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Yaf bi ark çok pis gaz verdi avşaya gitmeye karar verdim çarşamba gidiyorum nası ortamdır ne yenir napılır nası gidilir nerde kalınır dalınırmı vs vs vs vs gibi ne biliosanız paylaşsanıza[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Avşaya git, karşı adaya vapur var, ekinlik adasına. Ona bin ekinliğe git. Pansiyonda kal. Etrafı gez bana dua et.. Bodrum ayarında, pis denizli, parfüm, ter ve tuz kokularının birbirine karıştığı bi yer istiyosan o vapura binme olduun yerde kal...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Guseldir bi kaç kz gittim avşaya disco falanda var denizi cok gusel eglenebilirsin rahat rahat yani[hline]Elenaor the Wizard
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Abi irenc bi yer orasi aynen bodrumun marmara versiyonu. Ya ekinlige git ya da marmara adasina. Ikisi de güzeldir. Hatta ekinlik daha issizdir cok güzeldir. Marmara adasi da cok hos. Hatta gidersen rihtimdaki caybahcesinin karisinda bir midyeci vardir. Ordan bir yarim ekmek midye tava ye benim icin :)[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL!
yosun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ehe 1i rezil diyo 1i küsel walla ark orda (avşada) kesin gidicem gibi ama ekinligede gidicem sizin için bu kdr anlattınız bi bakiim nası bi yer vs vs Bide istanbuldan nerelerden vapur vb araç kalkıyo?[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics [Bu mesaj yosun tarafından 22 July 2003 10:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 eglence ariosan avşaya gitcen ekinlik falan sessiz sakin yerler[hline]Elenaor the Wizard
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 eğlence vs. olarak iyi bir yerdir sabaha karşı pastanelerine börek yemenin zevki başkadır yani hayat hiç bir şekilde durmaz sabahın körüne balık tutmaya bile gitsen senin gibi bir kaç kişi görürsün ya da plajda uyusan falan[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 heh biz de ayvalıkta çingene tatili yaptık :)[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ben klucukken marmara adasına gıtmı$tım guzeldı gercı ama ole pek eglence yoktu :p av$ayı bılmıyorum ama[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar