elmosthern Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 wow u cafede oynarlarken gordumm cok hosuma gitti bundan bir tanede ben alıyım dedim dekoratif olmuş dedim sonra araştırdım fiyatlara baktım el yakıyo bi oyuna veresim gelmiyor o kdr parayı internetten ücretsiz edinebilecegim en azından uygun fiyatlarda olan siteler biliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Oyunu orjinal almayacaksan buradan bir cevap alacağını sanmıyorum. Ama benim bir arkadaşım sendit.com dan aldı 60 küsür milyona mal oldu dedi.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Internetten ücretsiz indirsen bile oynayamazsin orjinal sunucularda, cünkü o verdigin para oyunun cd sine degil, CD-Key ine yani oynama hakkina gidiyor.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: elmosthern, 24 Eylül 2005 10:45 tarihinde demiş ki: dekoratif olmuş [signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyway Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bu arada bulamayanlar için(Avrupa yakasındaki bütün Aral satış noktalarını aradım sayılır, 4. parti de bitmek üzere galiba), Akmerkez Toyzz Shop'ta 3 tane vardı, birini yanımda götürdüğüm için şu anda 2 tane kalmış olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gou Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 lvl 60 rog var 1 aylık yeni aktif isteyen olursa satarım 125ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar