wEll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Yeniden aşka ihtiyacım var yeniden dudaklarımın tene ihtiyacı var gosunde uyucak biri arar başım sonbaharın hüzünü yıldıramaz beni benim aşka ihtiyacım var yeniden aşık olmaya benim biraz gülmeye ihtiyacım var gercekten gülmeye... mutluluga...sevgiye..şevkate YETER ARTIK diye bağırmaya ihtiyacım var kalabalığın tam ortasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Tam benlik bir şiir +1[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 korkutuyor artık aşklar beni kalp çarpıntısı gibi gelir heyecan telaş sanki inme inmiş gibi üzülmek ve üzmek bir taraftan sevilmekten korkar oldum sanki mezarıma gelir gibi[signature][hline]mazeretim vaaaaar... [Bu mesaj amon tarafından 24 Eylül 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bilmiorum ben uzun bi sure aşk istemiyorum galiba[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 aşk istedığınden emınsen bukadar cooooktan kaybettık senı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar