Ronaldinho Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hmm peki seviye 1/6 süper lig mi oluyor?[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 evet 5ten alan yükselen olamaz heralde oraya di mi :P[signature][hline]choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 e o zaman türkiyeden sadece 48 takımmı war :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Dextra, 20 Ağustos 2005 18:56 tarihinde demiş ki: evet 5ten alan yükselen olamaz heralde oraya di mi :P herkes 5ten 6dan alarak başlıyor?[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ilk başladığında tr ligi yokmuş. tr'den kayıt yapanlar farklı bi ülkede oynuomuş. sonra tr ligi açılınca oraya kaymış. yani süperlig'de başlayan olabilir aralarında...[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 valla ben başladığımda 4ten başlamıştım. sonra uzun süre giremedim takım silindi. şimdi 6dayım. ama 6-7 sezona 2. lige çıkarım. ordan sonra bi 3-4 sezon harcamam gerek süper lig için zor ama..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bu sezon 3 ten 4 e düşmüştüm şimdi 1.yim ama çıkmak istemiyorum büyük ihtimal eleme maçını satıcam :P takım iyi gidiyor valla kendi çapında bişiler yapıo:P Maymungücü bu arada takımın adı. hazırlık maçı filan isteyen olursa challangelayabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Yeni sezon geçen hafta başladı, oynayan herkese başarılar.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Oof of transfer yüzünden banlandım :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yaw tekrar giriş yapim deidm hattricke şifremi kabul etmio deli oldum admine mesaj attım pazara kadar halletse şu işide maçıma düzgün kadroyla çıksam bu arada transfer yüzünden nası banlanılıyor yaw[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Şike yapmış herhalde, fahiş fiyata adam almış ya da satmış. Aynısından ben de olmuş zamanında, sonra geçti. @TRA, senin de böyle bir durum olabilir. Uzun süre girmediysen ya da sende de haksız bir durum gördülerse hesabın kitlenmiş olabilir.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 24 Eylül 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bu bekleme listesi fln ayağı ne ?[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Siteye çok fazla başvuru var, ama bir ülkeden oyuna katılabilecek takım sayısı da sabit. Bu nedenle uzun süre oynamamış ya da hile yaptığı belirlenmiş oyuncuların takımları silinip yerine yeni oyuncular ekleniyor. Böyle takımlar da her zaman olmuyor tabi, onun için bir süre beklemek gerekiyor. Ankara'dan alınan bir takım için aşağı yukarı bi 10 gün bekleme süresi var. Diğer illerde daha az olabiliyor, bi arkadaşım Diyarbakır'dan 3 günde almıştı takımı.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yok benim hesap silinmişti hafta içi yeni açtırdım 2 günde verdiler takımı ama şimdi şire saçmaladı bakalım nolcek[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Walla 2 Gündür bekliorum Istanbuldayım hocam[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Şu an 10 kişi liginizde bekleme listesinde. Dün liginizde 56 kullanıcıya takım verildi. En son başvuru tarihi 2005-09-22 16:24:00. Takımızı alır almaz size bunları anlatacak bir elektronik posta alacaksınız. Ne zaman sıranın size geleceğini mi merak ettiniz? Yukarıdaki bilgiler ışığında aşağı yukarı bir tahminde bulunabilirsiniz. Lütfen oyun yöneticilerine(GMlere) elektronik posta atıp bu konuda soru sormayın, çünkü size bir tarih veremezler veya süreci hızlandıramazlar[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Sen ne zaman başvurmuştun?[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: elektrot, 24 Eylül 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Sen ne zaman başvurmuştun? Dün diil ewelsi gün[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Dün liginizde 56 kullanıcıya takım verildi. En son başvuru tarihi 2005-09-22 16:24:00. Yaklaşmış sana o zaman, baksana en son seninle aynı tarihte başvurmuş birine vermişler takımını. Sen de bugün yarın alırsın o zaman.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: elektrot, 24 Eylül 2005 17:45 tarihinde demiş ki: said: Dün liginizde 56 kullanıcıya takım verildi. En son başvuru tarihi 2005-09-22 16:24:00. Yaklaşmış sana o zaman, baksana en son seninle aynı tarihte başvurmuş birine vermişler takımını. Sen de bugün yarın alırsın o zaman. Ben aslında dün başvurmuşum gibi gözüküyo .. yane 23 Eylül saat 00:23 .. benden 8 saat önce başwurmuş biri almış dimi ?[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Evet öyle, yakındır takımını alman. Bugün verselermiş iyiymiş, yarına lig maçları var, hiç olmazsa takımı biraz toparlardın. Dua at de iyi bi takımın yerine versinler seni ;)[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: elektrot, 24 Eylül 2005 17:49 tarihinde demiş ki: Evet öyle, yakındır takımını alman. Bugün verselermiş iyiymiş, yarına lig maçları var, hiç olmazsa takımı biraz toparlardın. Dua at de iyi bi takımın yerine versinler seni ;) Peki kaçta weriolar takımları ?[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Kaçta mı?! Bunu hiç düşünmemiştim açıkçası, saat konusunda bi fikrim yok.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: elektrot, 24 Eylül 2005 18:09 tarihinde demiş ki: Kaçta mı?! Bunu hiç düşünmemiştim açıkçası, saat konusunda bi fikrim yok. Yarınki maçtan önce alma olasılığım warmı kısaca ?[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Hiç bilmiyorum, kontrol et. Ama haftasonu (muhtemelen maçlar oynandığı için) takım vermiyor da olabilirler.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar