Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hattrick oynayanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hattrickin konferasnsına arada bir girerim açıkçası zaten boş biyer millet sırf geyik yapıyor. paticik varken orası boş geliyor bana

benim burda sordugum bir süre önce burada oyuna başlayanlaraydı işte 3-4 kişi mesaj attı gerisi bıraktı herhalde
Mesaj tarihi:
menejerlik sevsem girerdim ama sevmiyorum genede güzel bi oyun[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
Mesaj tarihi:
yenı sezon başlıyo
2 şubatta türkiye kupasının ilk kademe maçıyla açıcam sezonu
VI.43 de Obscura FC hazırlık maçı yapılır :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
managerzone.com ücretli galiba..

Bir deneme üyesi olarak hesabınızı aktif edip gerçek bir menajer olabilmeniz için 29 gününüz var. Ücretsiz deneme süreniz 2/27/2005 12:48am tarihinde dolacaktır. Unutmayın, yalnızca bir kere ödeme yaparak ömür boyu menajer olacaksınız!

??
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni sezonun ilk maçları TSI 16.00 itibariyle başlamış bulunmakta..[signature][hline]The Cure..

SATURDAY 3RD SEPTEMBER
Rock N' Coke Festival, Istanbul , Turkey

[Bu mesaj FBarish tarafından 29 Mayıs 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
2 sezondur 5. ligde 3. oluyorum ya. her sezon üstten kalite takım iniyo bizim lige.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Mesaj tarihi:
FE-NER-BAH-ÇE (653752)

Ülke : Türkiye
Bölge: Bursa
Stadyum: FE-NER-BAH-ÇE Arena
Dil: Türkçe
Küme: VI.233

Türkiye Kupası dahilinde.

Son 5 maçta yenilmedi ve ardarda 5 maç kazandı..[signature][hline]The Cure..

SATURDAY 3RD SEPTEMBER
Rock N' Coke Festival, Istanbul , Turkey
Mesaj tarihi:
1 sezondur oynuyorum V.29'da 4.oldum ama gelecek sezona ümitliyim :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sezon ortasında başladım VI. ligde, yerine geldiğim takım liderdi. Acemilik, ilk maçımda arkamdaki adama yenilip 2. sıraya düştüm. Sonra 3 maç arka arkaya kazanıp liderliği geri aldım. Son iki haftaya direkt yükselme potasında giriyorum.
Umarım çıkarım.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
beyler bu oyunda sadece birincilermi çıkıyor yoksa 2 ve 3. lerde çıkabiliormu???
Açıklama gibi bişeyler wardı okudum fakat hiçbirşey anlamadım
ben istanbul bölgesinde V.254 teyim seviye 5/6 ayrıca 3. sıradayım
Mesaj tarihi:
Evet, aynen öyle...
Yalnız, aldığın para değişiyor. Sıran yükseldikçe artıyor, bu yüzden 1. olamıyosan 2. ol :)[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 19 Ağustos 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ayrıca şampiyon olunca seviyem 5/6 iken 4/6 mı olcak yoksa V.254 V.253 gibi bişey mi olcak :D ? Bilmediğim için şaçma sapan sorularımın kusuruna bakmayın[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
FC Barcelona
Şampiyon Fenerbahçe
Mesaj tarihi:
Seviyen 4/6 olacak. V.253'den V.252'ye çıkacaksak, ömür boyu oynarız bu oyunu, gene de V.200'e bile varamayız.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
  • Yeni Oluştur...