cemad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hattrickin konferasnsına arada bir girerim açıkçası zaten boş biyer millet sırf geyik yapıyor. paticik varken orası boş geliyor bana benim burda sordugum bir süre önce burada oyuna başlayanlaraydı işte 3-4 kişi mesaj attı gerisi bıraktı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 . [Bu mesaj Sethlor tarafından 24 Ocak 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 menejerlik sevsem girerdim ama sevmiyorum genede güzel bi oyun[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yenı sezon başlıyo 2 şubatta türkiye kupasının ilk kademe maçıyla açıcam sezonu VI.43 de Obscura FC hazırlık maçı yapılır :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 insan bi link yazardı...[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 managerzone.com ücretli galiba.. Bir deneme üyesi olarak hesabınızı aktif edip gerçek bir menajer olabilmeniz için 29 gününüz var. Ücretsiz deneme süreniz 2/27/2005 12:48am tarihinde dolacaktır. Unutmayın, yalnızca bir kere ödeme yaparak ömür boyu menajer olacaksınız! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 managerzone.com u herkese öneririm. 2eu ücreti. kupalara katılım 1 eu. ödüllerde raba bilem var ve cok zevkli.[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hattrick 500.000 aktif üye sayısına ulaşmış..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yeni sezonun ilk maçları TSI 16.00 itibariyle başlamış bulunmakta..[signature][hline]The Cure.. SATURDAY 3RD SEPTEMBER Rock N' Coke Festival, Istanbul , Turkey [Bu mesaj FBarish tarafından 29 Mayıs 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 2 sezondur 5. ligde 3. oluyorum ya. her sezon üstten kalite takım iniyo bizim lige.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 FE-NER-BAH-ÇE (653752) Ülke : Türkiye Bölge: Bursa Stadyum: FE-NER-BAH-ÇE Arena Dil: Türkçe Küme: VI.233 Türkiye Kupası dahilinde. Son 5 maçta yenilmedi ve ardarda 5 maç kazandı..[signature][hline]The Cure.. SATURDAY 3RD SEPTEMBER Rock N' Coke Festival, Istanbul , Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 1 sezondur oynuyorum V.29'da 4.oldum ama gelecek sezona ümitliyim :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 "Daytrade weektrade ne varsa yapmam lazım." Napoleon Bonaparte[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 eee oynayanlar bi söylesin bakalım (kaldıysa). bu sezon da bitti biticek kimler ne yaptı? ben V.86'da şampiyon oldum. bakalm nolacak =p[signature][hline]choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ya beni banladılar :lol:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 geçen sene oyuncularımın labali tavrı nedeniyle bırakmıştım oynamayı[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hattrick ne ya :P www.managerzone.com ' a bi bakın...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Sezon ortasında başladım VI. ligde, yerine geldiğim takım liderdi. Acemilik, ilk maçımda arkamdaki adama yenilip 2. sıraya düştüm. Sonra 3 maç arka arkaya kazanıp liderliği geri aldım. Son iki haftaya direkt yükselme potasında giriyorum. Umarım çıkarım.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 beyler bu oyunda sadece birincilermi çıkıyor yoksa 2 ve 3. lerde çıkabiliormu??? Açıklama gibi bişeyler wardı okudum fakat hiçbirşey anlamadım ben istanbul bölgesinde V.254 teyim seviye 5/6 ayrıca 3. sıradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Sadece 1.ler, onların da hepsi değil, 1 kısmı baraj oynuyor.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 1. çıkar sadece 1.lerin yarısı eleme oynuo ayrıca 1 üst ligde alt ligin yarısı kadar takım var onun için sanırım[signature][hline]choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yani bu durumda 2. veya 4. olmuşum farketmiyor?[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Evet, aynen öyle... Yalnız, aldığın para değişiyor. Sıran yükseldikçe artıyor, bu yüzden 1. olamıyosan 2. ol :)[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 19 Ağustos 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ayrıca şampiyon olunca seviyem 5/6 iken 4/6 mı olcak yoksa V.254 V.253 gibi bişey mi olcak :D ? Bilmediğim için şaçma sapan sorularımın kusuruna bakmayın[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Seviyen 4/6 olacak. V.253'den V.252'ye çıkacaksak, ömür boyu oynarız bu oyunu, gene de V.200'e bile varamayız.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar