DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 takımın adı DorK şu an V.234 idi yanlış hatırlamıyorsam o ligdeyim. Kunter Sonad var bir tane kanat çok ümitliyim ondan. Başta 7000 kişi olan kapasitemizi 6000 numaralı ve 5000 Maraton olmak üzere 11000e çıkardık. E ne de olsa klas kulübüz :-) . Şimdi İngiltere'den iyi bir kaleci alma isteğimiz var. Eğer Türkiye'de umduğumuzu bulamazsak bu oyuncuya yöneleceğiz. Önümüzdeki maç DoruK-hAi CeHeNNeMi'nde FC mrtrdv mi ne işte o takımla. iyi bir kadro kurduk. Henüz oyunun inceliklerini bilmiyoruz inşallah umduğumuz yolda ilerleriz. Soru?: Bazı kulüp bilgilerinin altında açıklama gördüm basın açıklaması gibi onu nerden yapıcam?[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 oyunda supporter sistemi var. para veriyorsun bazı hizmetlerden yararlanıyorsun. mesela basın açıklaması gibi. logo gibi vs var böle baya bişi. ama oyuna hiçbir etkisi yok. zaten son 10 sezonun şampiyonları supporter değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tahmin etmiştim onla alakalı bişey olduğunu :)[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 açılmıo site ya.[signature][hline]Göz Göz Göztepe. Göztepe Tam 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Geçen hafta 11-0'lık bi galibiyet aldım =P karşı taraf takım kurmadı heralde. bu hafta zorlu bi deplasmandayım. V86 ligindeyim...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 eee nasıl gidio :) durumlar nasıl üst lige çıkacaklar var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sevgili doruk arkadaşım FC mrdrv.midir nedir dediğin takım benim takımım:) geçtiğimz haftasonu hatta 2-2 berabere kadlık benim evimde.son 3 dakkada üzüdm seni biraz galiba..[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 VI.43 de 1. sıradayım ligde oynadıım maçlarda sadece 1 mağlubiyetim var geri kalanları kazandım hazırlık maçlarına açığım[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: stan-marsh, 22 Aralık 2004 23:51 tarihinde demiş ki: sevgili doruk arkadaşım FC mrdrv.midir nedir dediğin takım benim takımım:) geçtiğimz haftasonu hatta 2-2 berabere kadlık benim evimde.son 3 dakkada üzüdm seni biraz galiba.. böhühehehe sinirlendim diye öyle dedim kusra bakma ama bir şanssızlık oldu cafeden girdim ve malum korktuğum başıma geldi hacklendim, ertesi gün takımı geri alabildim tabii gece geç saat hemen yattım, sonraki gün bir baktım takım kapanmış, ne oluyor ne bitiyor demeden sanırım bu herif kendi takımına bir güzel para geçirmiş ama oh olsun diyorum. bir yandan da kendime üzülüyorum. şimdi VI. 79'da aceleyle açtım takımın adı CimbomGS :=) ama eski takımdan daha iyi durumda inşallah işi yoluna koyarım bu takımla, stan-marsh eğer başarısız olursam umarım seninle aynı lige düşeriz fakat ben aceleden takımın bölgesini İstanbul olarak bırakmışım inşallah değiştiriliyordur..[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hımm.. yani artık rakibim değilsin. bende dibe demir atmış aldım takımı ne halet etcem bilmiyorum 5. haftadayım oturttum takımı biraz hazırlık maçlarında fln fıtrına gibi de ligde daha 2 beraberlik 2 maalubiyet.önümdeki maçlarda 1. ve 2.yle.sonuncu olanın olayı bitiyomu oyunda?[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ulen 2002 den beri oynuom feci sekilde baydim oyundan ya[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sezon bitti naptınız bakalım :) ben öldüm bittim :) 4.ligdeydim hedefim 1. bitirerek elemede kayebderek 3e çıkmamaktı. böylece 1.lik ödüllerinin yanısıra eleme maçı hasılatıyla iyi gelir yapcaktım. son amçım 2.yleydi yenen şampiyon oluyor. eleme oynamadan çıkmam için üstümdeki diğer 1.lerin puan kaybetmesi ve benm çok averaj kazanmam(onların kaybetmesi) gerekiyordu. ve gelelim maça. maç deplasmanda ama derbi(iç saha avantajı dış saha dezavantajı yok) rakip 36 yıldız çıkarıyor ben 37. maçı 7-0 kazanıyorum :) averajla eleme oynamadan 3.lige çıkıyorum :) ve çıktığım lig 3.ligin en zorlu gruplarından. III.2 adamlar manyak 50 yıldız filan :) hehe yani 5.lik mücadelesi filan yapacağım en fazla :) geçti biraz :) sizler naptınız bakalım [Bu mesaj cemad tarafından 17 Ocak 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben 1 götürdüüm ligi son maçta kendı evimde aldıım mağlubiyetle 2. tamamladım ve bütün şevkim kaçtı :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hehe olur öle yav yitirme hemen şevkini :) açıkçası düşük liglerde gelişmek daha kolay. maçlarının çoğunu kazanırsan taraftar gelir stad dolar sponsor parası gelir. üst lige çıkınca zor bir gruba düşersen yenilince taraftar gider stadın dolmaz sponsor gelirlerin düşer parasız kalırsın sonra da belki aynen aşaa :) bu yüzden alt liglerde gelişmekte fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 managerzone.com daha güzel..[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 noldu ya herkes bıraktı mı oyunu :) kimseden ses çıkmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 lig simdi bitti.. acaba kaç hafta sonra yeni lig başlıyacak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 3 olması lazım bu pazar eleme maçları oynanacak ondan sonra yeni ligine kavuşcak herkes. 2 pazar daha geçecek o çarşamba kupa maçı başlicak sonra da lig maçı. 1 hafta fark olabilir hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ben de managerzone.com a başlarım belki. hattrickten bayağı arkadaşım var ama oraya ilgi azaldı.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bende geliyomm...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hattricke mi ilgi azaldı? aksine her geçen gün artıyor türkiyeden üye sayısı sürekli artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 managerzone.com a kaydı millet.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 o kadar üye oldum ama hala giremedim yaw...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ben VI de 2. oldum üst lige çıkmak içn eleme fln oynamıycam dımı kalıorum gene bu ligde allah kahretmesın üff neden yenıldım son maçta[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: onune gelen pamela direk sux yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: cemad, 21 Ocak 2005 13:43 tarihinde demiş ki: hattricke mi ilgi azaldı? aksine her geçen gün artıyor türkiyeden üye sayısı sürekli artıyor mestanın yerine erdem gm olunca konferansın da geyik havası kalmadı normal olarak millet sırf oyun zamanını geçirmeye başladı hiç muhabbeti yapılmıyor. managerzone un atakları da tam zamanında zaten inceleyince managerzone daha gelişmiş bir sistemde. yine de belli olmaz hiçbirşey ;)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar