Greeny Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Birleşmiş Millet'lerin (UN) başlattığı güzel bir uygulama var.UN'in sağlık sitesine girin ve orada göreceğiniz sarı düğmeye tıklayın, dünyanın herhangi biryerinde aç bir insan yemek alıyor.Size hiçbir maliyeti yok, yiyeceğin parası, logolarını görmeniz ile reklam yapan firmalar tarafından karşılanıyor.Sadec "1 SANİYE" sürüyor. Ne kaybedersiniz?[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tıklamıştık biz daha önce. http://forum.paticik.com/view.php?id=143521[signature][hline]FİLTHY PLAY!
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bastım bilem[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir...
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 *!restart atar* *!dialerlar çalışmaya başlar* böyle bi durum söz konusu olmuyodur inşallah[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
stereo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Basmaya ne gerek var. Kafadan X kadar basılmış farzetsinler.[signature][hline]oo yeğ!
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 1-2 hafta önce duymuştum siteyi, her gün tıklamaya çalışyorum. Şimdilik ne spy tarayıcılarından ne de nortonda sitede problem var diye bir ses çıkmadı. Sanmıyorum olacağını.[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
zamo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Yok spyware açısından site sağlam.Ben sadece gelirlerin doğru yere gittiğinden şüpheliyim.[signature][hline]Ethernassımı istiyorum.
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sonucta biz gorevimizi yaptık...[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir...
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 görevini yaptınmı? internetten bi click yapabileceğinin en iyisimi? bari böle katılıp "insanlık görevimi yaptım vicdanım rahat" demeyin[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben sadece buradaki gorevden bahsettim..bole anlasılacagını sonra anlamıstım ama deiştirmedim[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir...
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bastım sn'de[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Öne çıkan mesajlar