spompas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yeni albümün adını bilen warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Love Speak :P[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bilmiyodum ama öğrenmiş oldum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 tarkan için bir kaç laf hazırladım en son da bu topic acılmış tarkan için tarkan,nerde o incitanem,ikimizin yerine,unutmamalı,salına salına sinsice,dön bebeğim,kış güneşi,kır zincirlerini ve daha nicesi abidik gubidik şarkıları bırak artık.hala eskilerini dinliyorz yenilerden bi cacık oldugu yok.yapma etme:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ahaha 2yıllık topiği uplatcak kadar için dolmuş yani :D bırak abi tarkandan adam olmas başka şey dinne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 tam tarkan açtım dinliyodum sabah sabah, diabloya katılmamak ne mümkün hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Höyt Tarkan'a laf ettirmem!! Belki bizim ortak olduğumuz araziyi satın alıcak keh keh Tarkan>All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 gay o. ville valo gibi. pasif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 şimdi gelir ville valocular :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 tarkan hayranıyım ben .. sdffsd (gürgen rulz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar