coaxem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Sen beni eklersen daha iyi olur cunku ben ayrı ayrı 30 kisiye yakın insanla ugrasıom bu dergi hakkında[hline]<<<>>>
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 müzik ve sinema bölümlerine katkılarım dokunabilir daha önceden çok amatör de olsa bvir dergi çalışmam da olmuştu(dönem ödevi için müzik dergisi hazırlamıştık[ya da ben hazırlamıştım çünkü 5 kişilik gruptan sadece ben çalışmıştım] 30 sayfalık)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: coaxem, 07 July 2003 00:09 tarihinde demiş ki: Adaylardan istediim bir deneme yazısını su maile postalamaları [email protected][hline]<<<>>> UP! quote'u okuyun bir kez daha[hline]:D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 araba bölümünde bişeyler yapabilirim -tabii öle bişey olursa[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) LevieMaxilack, 10 July 2003 13:06 tarihinde demiş ki: fereşsiz herifler yaaa. A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 son bişii soriyim sana coaxem müzik bölümünü popüler yeni çıkmış eserlerle donatmayı mı tercih edersin yoksa önemli diil mi? Ona göre bi yazı döşeniyim sana.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
coaxem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Walla dergi olayına bi sure ara veriom malum tatil olayı[hline]<<<>>>
Öne çıkan mesajlar