KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ARES'te scorpionshield+6 ve +7 rogue eraning+0 cleric earning+0 warrior pendant+0 hell breker+7 defoflord+7 Shard+8 mirage dagger+6/60(reduce) Elf Belt+0 Rubyring+0 smite hammer+7 agate earning+0 mirage sword+7 ıron ımpact+6.vs.vs BU itemler areste maradonda külli%90 dupedir almayın veya tradete kullanmayın..civcivlerden item almayın veya üstünde item olmayan clansız adamlardanda item almayın,bu itemeleri tradete takasta kullanmayın 3-5 kuruş kar için bu itemleri alıp sonra pahalıya satıp para kazanırım demeyin benim demin canım yandı bari sizin yanmasın...bu topice başka serverlardaki dupe itemleri söleyin(bilenler lütfen sallamayın)aklıma geldikçe ve gördükçe ekleme yapcam....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 23 Eylül 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bişey soracam bu mirage dagger mirage dagger+6/60(reduce) hem poisonlu hemde reduceli nası oluyo :S:S:S:[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hem poinson hem reduce olmuyomu ki[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oluyo işte var büsüürü şu an...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 basılabilior poison a reduce. ama poison lu item a reduce basmak riskli die biliorum.[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 listeye giga+7de eklendi almayın giantic axe+7/light(çift el) dark avne+6 ve +7serisi de dupe...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 23 Eylül 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tam warrior pendant almaya karar vermiştim almayımmı acaba[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 wreath of erenion glacier falam almayın +0 ların hepsi dupe dedim size demi ke test deki hiç bi bug u kapammışlar tüm millet chest dupelio[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: TrTownUser, 23 Eylül 2005 21:28 tarihinde demiş ki: wreath of erenion glacier falam almayın +0 ların hepsi dupe dedim size demi ke test deki hiç bi bug u kapammışlar tüm millet chest dupelio test serverda istedin görevi istedin kadar yapabiliodun[signature][hline]LvL:5x CLAN:I NEED CLAN :D WEAPON:RAPTOR +5 :( NP:2xx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ne farkeder inn bug u durduktan sonra xD[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Up okuyun görsün herkes almayın bunları....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Up[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Sadece bunlara değil şu an hiç bir uniq yada +7,+8 item almayın. Hiç bir serverda almayın.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Arkadaşlar ne +7 siz +8 i hiçbir item almayın çünkü dupe yapan herkeste +7/+8 item yok. Dupe anlamını bilmyenler bile yapıyor diyorum. Oyuzden hiç bir item almayın belli bir süre olduğunuz gibi kalın. Sanmayınki +6 yada +1 diye dupe olmadığını.[signature][hline]KOnline TakeDowN - PriesT (Change) Sm00th - Warrior (BanneD) MuOnline sdellenmis - BladeKnight - muo.reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 eklenti.... goblin mage crimson pant elixir staf+7/56 priest pendant+0 ve+1 bunlarda düştü dupeye yanlışlıkla aldıysanız çıkarın elinizden zararına bile olsa(yakın zamanda)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 24 Eylül 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hangi item'larin dupe yapildigini nerden biliyorsunuz peki? yani bu liste nerden geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 şöyle demek istiyosun :) evet biz yaptık yaydıq oradn bilios :S[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tosun kefilim yazdıkalrım şu an piyasadakinler %100 dupe inanmassan al işallah silinir paran boşa gider hadi bbb....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 24 Eylül 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: KoRn3RoTh, 24 Eylül 2005 19:53 tarihinde demiş ki: tosun kefilim yazdıkalrım şu an piyasadakinler %100 dupe inanmassan al işallah silinir paran boşa gider hadi bbb.... yahu sana yalan soyluyosun diyen mi var? ortamdaki bir cok sey dupe su siralar anlasilan ama sen listeyi nerden buldun diye soruyorum.. ya da bu item'larin dupe oldugunu nerden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar