Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: orc_lord, 23 Eylül 2005 22:54 tarihinde demiş ki: acaba 1,90 boyu nasıl yaptın çok merak ettim :) bende kısayım bayağı bir. 1,86'yım fakat kiloyu söylemem :) valla anne tarafı uzun benim. bi de küçükken çok süt içiyodum. yoksa basketbol filan oynadığım da yok, öyle kendiliğimden uzamışım :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sıpor deli sİpor :D[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 güldür güldür güldürmece tiren zeki müren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hobbit faalanmısın?[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 -tiren de olm tiren -tiren.. -öpsün seni zeki müren muehue nasıl ama -...[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 -spor de olm spor -sipor -öpsün seni kirkor -hayır sipor -nasıl espri ama [Bu mesaj Peynir tarafından 24 Eylül 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar