xzbit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 arkadaslar bu k.e çıkalı hazır ıtemleri sata sta 0 dayandım hazır para bitti nasıl ıtem kasa bilirim boos hariç[signature][hline]ID :the lost lover lvl : 61 CLASMAN:arc.mage,pad mage SERVER :beramus IRC :çok sukur insanım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 raven veya normal harpy kes golem kes ıronx ,mirage salamender vs.vs item çıkar gidip satarısın şu an...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xzbit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 abi onceden olsa dogru soluyorsun ama suan vuamıyorum bi lamiaya 2 saat ugrasıyorum golemi filan nasıl kesiyim oncden alanla kesiyodum vala satff dameg çalısmıyor ve ben pad magem[signature][hline]ID :the lost lover lvl : 61 CLASMAN:arc.mage,pad mage SERVER :beramus IRC :çok sukur insanım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 o zmn abyss yapcan[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xzbit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 abesmi kafayımı sıyırdın %1 benim için ne dem biliyormusun ve 500k fialn ugarsacak halim yok bvana buyuk pra lazım acaba dupemi yapsam:D biliyorum yapmayı ama yapmak istemiyorum beni bu oyun çok zorluyo ila dupe yap diyor[signature][hline]ID :the lost lover lvl : 61 CLASMAN:arc.mage,pad mage SERVER :beramus IRC :çok sukur insanım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 lvl 61 değilmsn çık yukarı katlara orda kes solid bin fln(daha boş oluyo) yanına azcık pot al her ihtimale karşın 480 kağıdı kullan sonra yatmassın hem yatsan mesela %1 gitcek dupede ne gitcek TÜM çar[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: xzbit, 24 Eylül 2005 14:43 tarihinde demiş ki: biliyorum yapmayı Büyük hata yaptın.. şimdi tonlarca kişi sana nasıl yapıldığını soracak pm ile... Allah kolaylık versin...:lol: [spo1=Harpy...][/spo] Soruna gelince ben harpy derim... Bu aralar gerçekten çok mirage düşmeye başladı...[signature][hline]Server: DiezNick: CatastropeClan: xxxxSpeciality:Shadow VainJob: AssasinLvl: 6xnp:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 24 Eylül 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xzbit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kendi çarınmla yapcak kadar aptal deilim yeni çar açıp yaparım ama son gucume kadar dayanıp yapmıycam hep masraflı tum ıtemlerimi satmam gerekecek sona bunları tekrar duzmeye çalıs uzun iş harpyden mireg dusuyo diyolra ve sekilde gorundu gibi dusuyorda ama bana niye dusmuyo allah allah[signature][hline]ID :the lost lover lvl : 61 CLASMAN:arc.mage,pad mage SERVER :beramus IRC :çok sukur insanım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 OoOoo sende bişeyi beyenmiyon o zmn zor kasarsın para ve item....zzazzzzzzzz[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 24 Eylül 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yaw bu nasıl lvl 61 oluyor bence charı satın almış :D imzası: CLASMAN:arc.mage,pad mage[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Aware3, 24 Eylül 2005 17:44 tarihinde demiş ki: yaw bu nasıl lvl 61 oluyor bence charı satın almış :D imzası: CLASMAN:arc.mage,pad mage ahahaha ewet abnda öle geldi bişey bilmiyo gibib:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 olm bilmiodur yazılışını dalga geçmein :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar