Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaz-Ses Bombası! (18+ =) )

Pingu

Öne çıkan mesajlar

Kibrit bahane, kibritlerin ucundaki kahverengi kısım yanan şey ve çok kolay çıkıo o kısım. Direk kahvaltı bıçağı gibi bişiyle 3-4 kutu kibritin ucunu bi poşetin üzerine "törpüle". Sonra kibrit kutularından yarısını kesip içini o "barut" dediiniz kahverengi çizgili karton kısım ile kaplayın. İçine toz dolduğunda tamamını kaplasın, sonra iyice sıkıştırın o tozu ama dikkat edin yanlara çok sürtmesin. Tamamen sıkıştırılmış kibrit ucu tozuyla dolunca el yapımı bomba her tarafını sıkıcı bantlayıp belki bi kaç metal para ile kaplayın. Sonra sevmediiniz birine atın.

Valla uykum var ve 5 dakkada yazdım ama bana işe yararmış giib gelio. Yarın deniycem böyle bişi, ölürsem yapmayın siz. Böyle birşeyi denemek isteyen varsa çok dikkat etsin, sıkıştırırken veya bantlarken kibrit tozu, kutunun içini kapladıınız madde ile reaksiyona girebilir, aman dikkat.

edit: bu arada bombanın dışındakine paralel, içinede metal para yerleştirilebilir. Bu çarpma anında patlama ihtimalini arttırır, hatta doyamayıp parayıda kahverengi kartonla kaplayın. Tabi elinizde patlama ihtimalide artıo bu durumda. Ya ille bişi patlatcaksanız, iyi iletken , kısa ve orta kalınlıkta bi kabloyu 9V pilin iki ucuna sarın, ısınıo ve feci patlıyo. Hmm, bunu evinizde yapmayın...

[signature][hline]Sacré Bleu!

[Bu mesaj Patates tarafından 11 Eylül 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Arkadaşlar böyle bi bombada benden gelsin...
Bildiğimiz masa tenisi oynanan pinpon topunu alıyoruz ve onu ufak ufak parçalara kesiyoruz parçalıyoruz bölüyoruz herneyse bu parçaları son sigaramızı içtiğimiz paketin barak bölümünü çıkartıyoruz ve sarıyoruz ucunuca boğum boğum yapıp uzatıyoruz burası tutma kısmı oluyor ve bi çakmak zippo veya kibrit yardımıyla kalın kısma ateş tutarak ısı uyguluyoruz ve hafiften duman gördüğünüzde fırlatıyoruz ve alın size ortalık duman altı oldu :D
Sarma kısmını iyi yapın parçalar barağı delmesin hiç bir şekilde hava almasın parçalar.
Kolay gele :D[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...