ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Aradhell, 06 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki: o adresleri yazıp farklı kaydet yap flashgetle çekmeyş dene =) denedim geçersiz bilgi dio indirmio.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bende gozukuyor tum resimler..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Resim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu arada kutuya talaş koymayı deneyin. Ya da metal tozu. Aluminyum süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 resimler patlamıs gozukmuyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ben de gözüküyor resimler?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende hala gözüküyor refresh vs de yaptım allah allah[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Unutmadan barutlu kağıdı koyduğunuz yere bir de metal para sıkıştırın daha iyi çarpıp daha iyi patlıyor.[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yuh olm atom bombası yapmıyoruz :D[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Her zaman daha iyiye !! Yakında radyasyon etkili bomba yapımı da ekleyebilirim ama son bir kaç eksik kaldı kimyacı bulamıyom ya[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 çok iyi ya.. bunu barut ile ev imkanları dahilinde deneyeceğim.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende denerdimde resim yok yazılardan bişi anlamadım :([signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 resimleri görmek için[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eyv çok saol[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hehe şimdi anladım nası yapıldıını. güzel yöntem tebrik eterim:D[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: fastreload, 09 Eylül 2005 03:46 tarihinde demiş ki: resimleri görmek için iyi bari ogrenmeyen kalmasın =)[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Rebelution, 08 Eylül 2005 01:37 tarihinde demiş ki: Bu arada kutuya talaş koymayı deneyin. Ya da metal tozu. Aluminyum süper olur. Yoqh ya :) sakın denemeyin 78934578934 gün beklemi$ yumurta gibi kokar...[signature][hline]Where is the hareket There is the bereket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Pil bulunca makineye, sis bombasını oreticem hepinize...[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patates Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Kibrit bahane, kibritlerin ucundaki kahverengi kısım yanan şey ve çok kolay çıkıo o kısım. Direk kahvaltı bıçağı gibi bişiyle 3-4 kutu kibritin ucunu bi poşetin üzerine "törpüle". Sonra kibrit kutularından yarısını kesip içini o "barut" dediiniz kahverengi çizgili karton kısım ile kaplayın. İçine toz dolduğunda tamamını kaplasın, sonra iyice sıkıştırın o tozu ama dikkat edin yanlara çok sürtmesin. Tamamen sıkıştırılmış kibrit ucu tozuyla dolunca el yapımı bomba her tarafını sıkıcı bantlayıp belki bi kaç metal para ile kaplayın. Sonra sevmediiniz birine atın. Valla uykum var ve 5 dakkada yazdım ama bana işe yararmış giib gelio. Yarın deniycem böyle bişi, ölürsem yapmayın siz. Böyle birşeyi denemek isteyen varsa çok dikkat etsin, sıkıştırırken veya bantlarken kibrit tozu, kutunun içini kapladıınız madde ile reaksiyona girebilir, aman dikkat. edit: bu arada bombanın dışındakine paralel, içinede metal para yerleştirilebilir. Bu çarpma anında patlama ihtimalini arttırır, hatta doyamayıp parayıda kahverengi kartonla kaplayın. Tabi elinizde patlama ihtimalide artıo bu durumda. Ya ille bişi patlatcaksanız, iyi iletken , kısa ve orta kalınlıkta bi kabloyu 9V pilin iki ucuna sarın, ısınıo ve feci patlıyo. Hmm, bunu evinizde yapmayın... [signature][hline]Sacré Bleu! [Bu mesaj Patates tarafından 11 Eylül 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 senin dediinianca 7 saatte fln yapabiliriz.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bu deneyi yaptıgın mekan fdd rıhtım subesimi acaba ???=))[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bana diosan fdd bilecik =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Mboma, 20 Eylül 2005 18:38 tarihinde demiş ki: bu deneyi yaptıgın mekan fdd rıhtım subesimi acaba ???=)) baba bende rıhtımdayım[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Arkadaşlar böyle bi bombada benden gelsin... Bildiğimiz masa tenisi oynanan pinpon topunu alıyoruz ve onu ufak ufak parçalara kesiyoruz parçalıyoruz bölüyoruz herneyse bu parçaları son sigaramızı içtiğimiz paketin barak bölümünü çıkartıyoruz ve sarıyoruz ucunuca boğum boğum yapıp uzatıyoruz burası tutma kısmı oluyor ve bi çakmak zippo veya kibrit yardımıyla kalın kısma ateş tutarak ısı uyguluyoruz ve hafiften duman gördüğünüzde fırlatıyoruz ve alın size ortalık duman altı oldu :D Sarma kısmını iyi yapın parçalar barağı delmesin hiç bir şekilde hava almasın parçalar. Kolay gele :D[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ehue deneyecem[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar